Munda Marketing
Image default
Bedrijven

De winkelopening nog feestelijker maken

Bij het openen van uw nieuwe winkel hoort natuurlijk ook het gebruik van feestelijke materialen om deze gelegenheid nog wat meer op te laten vallen. Het gebruik van een juist soort promotiemateriaal kan de attentiewaarde op uw website enorm vergroten. Wanneer u de kartonnen materialen langer wilt gebruiken is het aan te raden om de bedrukking aan te sluiten op de langetermijnvisie van de onderneming. Met een winkelboogkarton kunt u nog meer aandacht vragen voor uw winkel. 

Wat is een winkelboogkarton?

Dit promotie materiaal is de afgelopen jaren enorm populair geworden en heeft ervoor gezorgd dat feestelijke openingen van winkels nog feestelijker werden. Een arcade boog is groot, opvallend en vooral aantrekkelijk voor uw klanten om op af te stappen. Sommige van deze winkelboogkartonnen kunt u al van een ruime afstand zien en vallen daardoor extra goed op onder het winkelende publiek. De bogen kunnen zo groot worden gemaakt als u zelf wilt en zijn erg goed aan te passen op uw wensen of behoeften.

Mogelijkheden met een arcade boog

Een andere naam voor een winkelboog karton is arcade boog. Je ziet deze bogen heel vaak bij grote evenementen zoals sportwedstrijden, opening van nieuwe grote winkels of andere gelegenheden. Dat is niet voor niks de bogen worden massaal ingezet omdat ze erg goed aan te passen zijn en er daardoor enorm veel mogelijkheden bestaan waar je uit kan kiezen. Zo kun je de hele boog inrichten met je logo of huisstijl , maar zou je er ook voor kunnen kiezen om enkele merken die je verkoopt op je arcade boog te zetten. Het belangrijkste bij deze vorm van promotie is echter dat het aantrekkelijk uitziet, professioneel uitziet en de kwaliteit hoog is. Het is daarom ten zeerste aan te raden om deze soort promotie te laten opmaken door een professioneel en gespecialiseerde drukker. Zo bent u er zeker van dat er geen fouten worden gedrukt en weet u dat u het beste resultaat zult krijgen.

https://endlessbranding.com/winkel-boog-karton/