Munda Marketing
Image default
Online marketing

Kunstplanten voor buiten en binnen

Goedkope kunstplanten

Niet van echt te onderscheiden zijn onze goedkope kunstplanten voor binnen of buiten. Kunstplanten hebben veel voordelen, ze zijn populair bij bedrijven, instellingen en in woningen. Kunstplanten worden niet alleen inpandig gebruikt maar ook buiten.

Kunstplanten voor buiten

Niet voor niets zijn kunstplanten buiten in opkomst. Begrijpelijk dat de buxus populair is, want zo’n struik kweken duurt lang en het snoeien is een vak. Eenmalig bezoek van een rups en de de levende buxus is weg, dus het hele verhaal begint opnieuw. Het is een kwestie van tijd en er zijn enkel nog kunststof struikjes bij bedrijven en woningen te vinden. Het vraagt geen onderhoud, het zal geen last hebben van een droge hete zomer of een periode met vorst. Het hele jaar door heeft uw bedrijf of instelling of uw woning een groene entree met een kunststof buxus bij de voordeur.

Bloeiende kunstplanten voor buiten

Ook bloeiende kunstplanten voor buiten hebben alle voordelen. Prachtig is dat zo’n lavendel het hele jaar door die mooie blauwe kleur heeft, en dit zonder water geven. Het zal dan ook mooi te combineren zijn, een pot met een kunststof buxus bij de deur met daarnaast een pot met een kunststof lavendel. U zet het bij de deur en u heeft er geen omkijken meer naar. Terwijl buren met een gieter de plant onderhouden en bij matige tot strenge vorst maatregelen treffen zoals de planten binnen zetten, laat u de kunststof exemplaren staan.

Kunstbomen voor buiten

Groter zijn de kunstbomen voor buiten maar ook onderhoudsvrij. Speciale aandacht mag de kunststof bonsai krijgen, want die Japanse miniatuurboompjes zijn nergens goedkoop, en het onderhouden is een vak. Bijzonder is dan zo’n boompje van kunststof en het is niet van echt te onderscheiden. Niet van echt te onderscheiden geldt ook voor de grotere kunstbomen.

https://kunstplantenxl.nl/