Munda Marketing
Online marketing

Dé specialist als het om social media gaat

Facebook uitbesteden is een handige dienst die Your Business Online aanbiedt. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen hun resultaten verbeteren door handig gebruik te maken van Facebook.

Leuke info over Facebook….

Dit misschien wel bekendste sociale medium werd op 4 februari 2004 opgericht door Mark Zuckerberg, nu nog steeds algemeen directeur. Medeoprichters waren Eduardo Saverin, Sean Parker, Dustin Moskovitz en Chris Hughes. Het hoofdkantoor staat in Menlo Park, Californië, VS. Facebook kent circa 1,8 miljard gebruikers over de hele wereld.

Het aantal werknemers bedraagt over de 25.000 en de omzet is meer dan 40 miljard dollar. Als je gebruik wilt maken van Facebook, is het verplicht je te registreren. Hier zijn overigens geen kosten aan verbonden. Er wordt gebruik gemaakt van de volgende programmeertalen: C++, PHP en D. Het beursgenoteerde Facebook is de laatste jaren met name ook succesvol met Instagram en Whatsapp.

Ben jij benieuwd of het voor jouw business zinvol is Facebook in te zetten? Your Business Online zoekt het graag voor je uit! 

Bereik je doelgroep

Hoe ziet Facebook marketing eruit? De medewerkers van Your Business Online kunnen je er alles over vertellen in een persoonlijk gesprek. Maar nu alvast wat basisgegevens. Een pluspunt van Facebook is dat je direct kunt interacteren met je doelgroep. Jij kunt bekend maken waar je mee bezig bent, welke acties er lopen en welke voordelen je biedt.

Tegelijkertijd kun je via Facebook op de hoogte blijven van de (veranderende) interesses van je klanten. Wat houdt ze bezig? Waar gaat hun aandacht en voorkeur naar uit? Waar zijn ze naar op zoek? Als je op deze vragen een antwoord hebt en anticipeert op de verwachtingen van je relaties, zit je als bedrijf echt op het goede spoor. Als je start met Facebook is het essentieel om regelmatig de content te vernieuwen. Doe je dat niet dan verlies je in snel tempo een groot deel van je volgers.

https://www.yourbusinessonline.nl