Munda Marketing
Image default
Online marketing

Ziekteverzuim terugdringen

Ziekteverzuim terugdringen

De gevolgen van ziekteverzuim

Ziekteverzuim is een grote last voor de werkgever. Deze moet het loon namelijk gewoon betalen, terwijl de productiviteit afneemt. Bovendien moet er vaak vervanging gezocht worden voor de zieke medewerker. Ziekteverzuim terugdringen is dan ook een prioriteit voor elk bedrijf. Investeren in de hygiëne op de werkvloer is één van de meest efficiënte maatregelen om het ziekteverzuim terug te dringen. We geven u hier dan ook graag enkele handige tips voor een schone werkplek.

Het reinigen van de werkplek

Een laptop reinigen is essentieel om een schone werkplek te creëren. Werknemers zijn voortdurend op hun computer bezig. Deze moet dan ook grondig van binnen en van buiten schoongemaakt worden. Een laptop reinigen bestaat uit twee delen. Ten eerste moet het beeldscherm schoongemaakt worden. De monitors trekken namelijk veel stof aan en raken dan ook snel beschadigd. Verder moet u ook het toetsenbord reinigen. Er komen immers al snel etensresten, stof en haren in terecht. Het toetsenbord reinigen is dan ook erg belangrijk om een schone werkplek te creëren. Verder raden we aan een schoonmaakschema op te stellen. Zo moet elke werknemer een steentje bijdragen om van een schone en hygiënische werkplek te genieten.

Schakel professionele schoonmaakhulp in

Na het lezen van deze tips voor een schone werkplek ziet u waarschijnlijk op tegen het extra werk dat dit met zich meebrengt. Het is dan ook een goed idee professionele hulp in te schakelen. THP is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van werkplekken en de bijbehorende apparatuur. Hun gecertificeerd team hanteert een efficiënte werkwijze, waardoor ze elke werkplek kraaknet achterlaten. Dankzij een periodieke reiniging door THP geniet uw bedrijf van de vele voordelen die een hygiënisch kantoor met zich meebrengt en kan u het ziekteverzuim zo aanzienlijk terugdringen!

https://www.cleanhardware.nl/