Munda Marketing
Image default
Bedrijven

The Bridge Career beroepskeuzetest

Wil je graag een nieuwe opleiding volgen, maar weet je nog niet welke richting bij jou past? Met behulp van The Bridge Career beroepskeuzetest ontdek je welk beroep of welke opleiding het beste bij jou past. Deze test is niet alleen geschikt voor volwassenen die van baan willen wisselen, maar ook voor kinderen die nog naar school gaan. Is het voor hen nog onduidelijk welke richting zij graag op willen? Met behulp van de test komen ook scholieren erachter.

Waarom The Bridge Career beroepskeuzetest?

De test onderzoekt je vaardigheden (competenties), persoonlijkheid en belangstellingsgebieden. Door de test uit te voeren ontdek je welk beroep bij je past. Je komt er zodoende ook achter welke opleiding bij je past. Twijfel jij nog over welke opleiding je graag wilt volgen? Dan hoef je niet verder te zoeken: deze test geeft jou het antwoord.

The Bridge Career beroepskeuzetest voor een nieuwe opleiding

Je start niet zomaar een nieuwe opleiding. Van tevoren wil je natuurlijk goed onderzoek gedaan hebben. Als je de betrouwbare The Bridge Career beroepskeuzetest afneemt zal je er zeker van zijn dat je kiest voor een opleiding dat bij jou past. De test moedigt namelijk aan om actief op zoek te gaan naar passende beroepen en functies.

Voor wie is dit geschikt?

The Bridge Career beroepentest kan door iedereen worden ingevuld. Wil je graag van baan wisselen, maar weet je niet precies wat je wilt gaan doen? Dan kan de test erg handig zijn. Ook wanneer je het middelbaar onderwijs volgt kan je de test uitvoeren. Je krijgt dan een helder beeld over welk beroep en daarmee welke opleiding bij je past. Het biedt perspectief in je competenties, interesses en eigenschappen. Als je de test uitvoert word je aangemoedigd om actief te zoeken naar bijpassende functies en beroepen. Je moet natuurlijk altijd iets doen wat je écht leuk vindt; daar word je gelukkig van.

Alternatieve (gratis) testen

Er zijn ook een flink aantal alternatieve, gratis testen die je kunt afnemen. Op het internet vind je er talloze van. Deze gratis beroepskeuzetesten zijn vaak erg simpel opgezet, zijn te kort en over het algemeen niet echt betrouwbaar. De vraagstelling is vrij doorzichtig en mensen vullen het sociaal wenselijk in. Het resultaat is daardoor niet erg betrouwbaar en biedt hierdoor geen toekomstperspectief. Daarom raden wij de The Bridge Career beroepskeuzetest aan.

Bekijk een voorbeeld

Wil je graag een voorbeeld van deze test opvragen? Je kunt hier een voorbeeldrapport downloaden. In tegenstelling tot een gratis internettest is deze test niet te manipuleren. Dit heeft ermee te maken dat de normative-ipsative split technologie ® is geïmplementeerd in de test. Je krijgt op die manier echt een toekomstperspectief voor je loopbaanvoorkeur.

Vraag meer informatie aan

Wil je graag meer weten over The Bridge Career beroepskeuzetest? Dan kan je uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn op meerdere manieren bereikbaar. Zo kan je ons een berichtje sturen via het contactformulier, zijn wij telefonisch bereikbaar of kan je ons bereiken via social media. Op de contactpagina vind je alle contactopties terug.

Direct een The Bridge Career beroepskeuzetest bestellen?

Wil je liever direct een The Bridge Career beroepskeuzetest bestellen? Dan kan je deze hier bestellen. In het overzicht kan je aanvinken welke modules je allemaal wilt afnemen. Je hebt ook de mogelijkheid om bundels te bestellen. Wil je bijvoorbeeld een pakket kopen voor de gehele klas? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Bekijk de video

Wil je graag wat beeldmateriaal zien van de test? Dan kan je onze video bekijken. Het filmpje duurt iets langer dan een minuut en geeft een handige samenvatting van de bovenstaande tekst. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je contact met ons opnemen. Wij horen graag van je.

https://www.testgroup.nl/beroepskeuzetest/

Gerelateerde artikelen

Presenteer nog professioneler op deze manier

Brand op de werkvloer

Schildersbedrijf Hengelo: de directie denkt zeker niet alleen aan schilderwerk