Munda Marketing
Image default
Bedrijven

Gehuurde beursstand kopen

Bedrijven die voor het eerst aan een vakbeurs deelnemen kunnen daarvoor een beursstand huren. Als blijkt dat de beurs niet aan de verwachtingen heeft voldaan zijn er geen kosten gemaakt voor het bouwen van een eigen beursstand. Als de beurs wel succesvol is geweest, kan het een overweging zijn om vaker naar een vakbeurs te gaan. In dat geval hoef je niet telkens opnieuw een beursstand te huren, maar is het rendabel om een beursstand te kopen. Het mooist is het als je een gehuurde beursstand die goed bevalt van het verhuurbedrijf kunt overnemen.

Het begint met huren

Bij Isyfair ligt de focus op het verhuren van beursstands. Het bedrijf heeft op de website een configurator, die door bedrijven kan worden gebruikt om een beursstand samen te stellen op basis van hun wensen. Zo’n beetje alle aspecten van een beursstand kunnen worden aangepast aan de eigen behoeften. Het grote voordeel van het huren van een beursstand is, dat dit inclusief de opbouw van de stand op de beursvloer is. Als bedrijf hoef je daar dus geen personeel voor vrij te maken. De ervaren standbouwers van Isyfair zorgen ervoor dat de stand bij de opening van de beurs gereed is.

Opties bij kopen

Als de beursstand goed bevalt heb je als bedrijf de optie om over te gaan tot aankoop. Bij een beursstand kopen zijn er verschillende opties. Je kunt ervoor kiezen om alleen onderdelen te kopen, bijvoorbeeld de grafische elementen. Ook is aankoop inclusief de inrichting één van de mogelijkheden. Daarnaast zijn er opties om de toekomstige standbouw en de opslag van de stand gelijktijdig met de aankoop te regelen. Vooral als je geen ervaring hebt met beursdeelname is het slim om eerst te kiezen voor het huren van een stand, en deze pas daarna te kopen.

Gerelateerde artikelen

Is gember effectief om af te vallen?

Een eigen huis en een veranda in de tuin

Het nut van een product configurator