Munda Marketing
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: de directie denkt zeker niet alleen aan schilderwerk

Handig schildersbedrijf Hengelo. Als je iets verklapt dan moet je zeker op het matje komen. Nee, zover moet je het nooit laten komen. U en ik weten het maar al te best. Spreken is zilver en zwijgen is goud. Dus een gedeelte van de mensen die bij De Efteling werken moet soms goed hun mond kunnen houden. Zeker als het gaat om nieuwe attracties. Wat zou het toch mooi zijn als de firma van de Gele Lo in het park van de Efteling zou mogen werken. Schildersbedrijf Hengelo.

Hoe langer de nek van Langnek hoe liever

Schildersbedrijf Hengelo. Hoe lang is die nek van Langnek precies? U en ik weten het antwoord op deze vraag niet. Maar de directie van de firma van de Gele Lo denkt hoe langer die nek van Langnek hoe liever. Want hoe langer des te meer valt er te schilderen. En de directie denkt niet alleen aan het mooie, oude bos helemaal vol gestopt met sprookjes. Nee, de gedachten, de dromen van Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo. Schildersbedrijf Hengelo.

De Efteling is uitgegroeid tot een groot en compleet pretpark

Schildersbedrijf Hengelo. De wilde gedachten van de directie gaan uit naar het hele park en zelfs naar buiten het park. Kortom naar alles wat bij De Efteling hoort. Denk ook maar eens aan al die huisjes waar je kunt vertoeven en waar je kunt blijven slapen met of zonder slaapmuts. Kortom er zou heel veel werk zijn voor de grote firma van de Gele Lo. Ook hier geldt de aanhouder wint. De komende tien minuten gaan even alle remmen los in de hoofden van de directie. Schildersbedrijf Hengelo.Gerelateerde artikelen

Gehuurde beursstand kopen

Dit moet je weten over het inzetten van een webserie

Je eigen kinderdagverblijf beginnen?