Munda Marketing
Image default
Auto's en Motoren

Het theorie examen makkelijk behalen

Je goede scooter theorie en praktijk in 1 dag halen klinkt als een droom voor velen. Toch is het geen droom en kunnen wij het waar maken voor je. Wanneer je steeds twijfelt of je al wil beginnen omdat je weinig tijd hebt door school en werk bieden wij de perfecte uitkomst. Je begint bij ons vroeg in de middag. Iemand neemt dan in een snelle vaart alle belangrijke stof met je door. Dit gaat over verkeersborden, regels en de scooter zelf. Doordat je direct hierna je theorie examen moet maken zit alles nog vers in je geheugen. Daarna gaan we bezig met de praktijk.

Het praktijk examen

Alles wat je net hebt geleerd aan theorie kun je nu meteen gaan toepassen. Je leert eerst de basis dingen, zoals gassen, remmen en sturen. Dit doen we op ons eigen terrein voor de veiligheid. Wanneer je dit goed beheerst ga je met een begeleider de weg op. Je krijgt oortjes van ons in zodat we je er goed doorheen kunnen praten en er geen ongelukken kunnen gebeuren. Er is namelijk niemand die kan ingrijpen zoals bij een auto. Zodra je er vertrouwen in hebt mag je dat aangeven en dan start je praktijk examen. Je gaat dan een half uurtje rijden met je begeleider.

Feestje vieren

Als hij tevreden is en hij niet heeft hoeven ingrijpen dan ben je geslaagd voor je praktijk examen. Je hebt nu dus je scooter theorie en praktijk in 1 dag gehaald. Je moet nu alleen nog een weekje wachten tot je je rijbewijs kan ophalen bij de gemeente. Je hebt ook de mogelijkheid om voor een klein bedrag deze vervroegd op te halen, dan kan je vrijwel meteen de scooter op. Wacht ook echt even tot je je rijbewijs in je bezit hebt, anders ben je namelijk illegaal bezig. We begrijpen dat je een feestje wilt vieren omdat je je scooter theorie en praktijk in 1 dag gehaald hebt, maar dit kan ook met een lekker drankje thuis.