Munda Marketing
Image default
Bedrijven

Verzendverpakking

Ben jij op zoek naar handige verzenddoosjes voor door de brievenbus met jouw eigen bedrukking? Onze verzendklare brievenbuspakketjes van vouwkarton zijn dan ideaal voor jou. Bestel exacte aantallen, betaal geen opstartkosten en profiteer van onze snelle levering!

Verschillende soorten verzenverpakkingen

Brievenbusverzenddoos: Klein product versturen, of iets wat precies door de brievenbus past? Dan is de brievenbusverzenddoos de ideale oplossing.  Een unieke en mooie brievenbusdoos voegt ook nog eens meer aan de merkbeleving toe.

Gondeldoos: Een gondeldoosje is een ovaal doosje met een plakstrip langs de lange zijde. Het doosje is hierdoor in één keer op te zetten. Aan de uiteindes zitten twee afgeronde flappen die je over elkaar dichtvouwt. Naast de verkoop van producten is het gondeldoosje ook enorm geschikt als cadeauverpakking. Laat de verpakking bedrukken met een feestelijke opdruk of kies voor een luxe uitstraling.

Kartonnen envelop: Een envelop van vouwkarton is een stevige variant op de standaard papieren enveloppen. Ideaal om kleine geschenken, kunstafdrukken, cadeaukaarten, fotoprints of bijvoorbeeld stropdassen te verzenden. Het karton beschermd de producten en vermindert de kans dat ze beschadigt aankomen bij de ontvanger.

Verzenddoos op maat

Bij ons kun je al jouw verzenddozen op maat laten maken. Wij kunnen de verzendozen aanleveren in een maximale hoogte van 3,2cm. Houd hierbij rekening met 3cm om eventuele speling in te calculeren. We geven je ook de mogelijkheid om een custom formaat aan te vragen. Zo zijn jouw verzenddozen altijd perfect op maat voor jouw producten.

Verzending geregeld door ons!

Wij kunnen na het maken en produceren van de verzenddozen er ook nog voor zorgen extra werk uit handen te nemen, door de producten aan te bieden bij PostNL, GLS, Sand of Bpost. Wij monitoren dan het geheel en zorgen ervoor dat de verzenddozen worden afgeleverd bij het juiste adres. Hierdoor nemen wij nog wat extra werk uit handen en wordt de opdracht kant en klaar afgeleverd.

Gerelateerde artikelen

Dit moet je weten over het inzetten van een webserie

Het nut van een product configurator

De voordelen van een bv oprichten