Munda Marketing
Image default
Bedrijven

Wij staan altijd voor je klaar

Met de grote ballonnen uit Groningen heb je de perfecte versiering voor elke gebeurtenis. Wij staan voor je klaar voor verjaardagen, bruiloften, bekendmakingen van het geslacht van je baby en alle andere denkbare feesten of dagen. Onze ballonnen zijn in allerlei kleuren en formaten te verkrijgen. Voor ons is niks te gek! Je kan zelf weten hoeveel ballonnen je bestelt. Wij zorgen dat ze op tijd klaar zijn en komen ze persoonlijk bij je brengen. Op deze manier hoef je je nooit zorgen te maken dat je geen tijd meer hebt om alles in te richten, want dat komen wij gewoon doen.

Passend bij jouw feestje

Van kleine ballonnen tot ballonnen die even groot als jezelf zijn, wij leveren ballonnen in allerlei soorten en maten. We hebben ook ballonnen met een vorm erin, denk bijvoorbeeld aan een vorm van een hart of een ster. Zo passen de ballonnen altijd bij je feest. Voor het bekendmaken van het geslacht van je baby kunnen wij een grote boog maken met de ene helft blauwe ballonnen en de andere helft roze ballonnen. Wij leveren ook ballonnen per stuk, voor bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes. In onze ballonnen met helium, wat betekent dat ze weg zullen vliegen als je ze los laat.

Met oog voor de dieren

Daarom is het van belang dat de ballonnen goed vast gemaakt worden. Voor de losse ballonnen die staan hebben wij zware zakjes die aan de ballon hangen, zo kan deze niet weg vliegen. Op feestjes zie je regelmatig dat mensen met z’n allen een ballon vast hebben en deze dan tegelijk los laten. Dit raden wij absoluut af. Het plastic van de ballon komt in de natuur terecht en wanneer dieren dit eten kan dat hun dood zijn. Laten we dus met zijn allen rekening houden met het milieu en de ballonnen dus lekker vast laten zitten. Met de ballonnen uit Groningen is je feestje gegarandeerd een succes!