Munda Marketing
Image default
Hobby en vrije tijd

Het is een voordeel als je veel weet in escape room Enschede

Avontuurlijke escape room Enschede. Wat is er gebeurd bij de voetbalclub? Jan vraagt aan zijn vrouw Kim of zij Arno kent die bij hem al heel erg lang in het team speelt. Bedoel je die lange man met blonde krullen? Ik denk dat hij al heel lang ergens in de aanval speelt. Dat klopt precies zegt Jan. Hij staat al vele jaren als spits op het veld. Soms zelfs als valse spits of hangende spits, maar we zullen het niet te technisch maken. Escape room Enschede.

Boer en boerin Harms maken een plan van aanpak

Escape room Enschede. Want dan zijn er mensen die meteen al afhaken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kim heeft Arno nooit gesproken maar zij weet wie Jan bedoelt. Voor de aanvang van de training had Arno in de kleedkamer gevraagd of iedereen na de training even naar de kantine wilde komen. Want Arno had iets leuks en belangrijks te vertellen. Tijdens het trainen schiet zoiets toch door je hoofd, of je wilt of niet. Je bent natuurlijk heel erg benieuwd wat hij te vertellen zal hebben. Escape room Enschede.

Geen politie erbij, eerst zelf proberen de klus te klaren

Escape room Enschede. Je gaat onwillekeurig denken, goken en gissen. Er schiet van alles door je hoofd. Heeft hij eindelijk de grote liefde gevonden? Gaat hij misschien emigreren naar Canada, Slovenië of Australië? Of heeft hij misschien de loterij gewonnen? Of gaat hij stoppen met voetbal om wat voor reden dan ook. Dan is de training bijna helemaal afgelopen. Tot slot nemen we altijd allemaal een strafschop vanaf elf meter. De trainer Piet van der Linden fungeert dan als keeper. Hij was vroeger een hele goede keeper en dat zie je nog wel. Escape room Enschede.