Munda Marketing
Image default
Internet marketing

Welke hashtags zijn populair op Insta?

Social media zijn een wereld apart. Zeker wanneer je jezelf als bedrijf of persoon wil onderscheiden, is het belangrijk om te weten hoe je precies met social media om moet gaan en wat de beste manier is om mensen te bereiken. Sinds Twitter werd geïntroduceerd werden ook hashtags erg populair. Door het # teken in te zetten, kun je bepaalde thema’s en onderwerpen toevoegen aan berichten. Op die wijze zijn berichten simpel te vinden en kun je je posts aan een thema toe kennen. Ook andere platformen zoals Instagram maken veelvuldig gebruik van hashtags. Sterker nog: wanneer je op een effectieve wijze Insta wil gebruiken, moet je echt gebruik maken van deze hashtags. Maar hoe doe je dat dan eigenlijk? En welke hashtags zijn populair op Insta? Hieronder kom je er alles over te weten.

 

Hashtags op Insta

Neem eens op je gemakje een kijkje op Insta en je komt er al snel achter dat hashtags het verschil kunnen maken. Grote en bekende accounts maken voortdurend gebruik van deze hashtags en zorgen er op deze manier juist voor dat ze zich onderscheiden van andere gebruikers. Door hashtags te gebruik zorg je er namelijk voor dat je post eenvoudiger vindbaar is, niet alleen op Instagram zelf maar ook via de zoekmachines. Het gebruiken van hashtag vereist overigens wel enige vaardigheid. Zo maken veel mensen de fout door het verkeerde aantal hashtags te gebruiken in een. Sommige mensen plaatsen er te weinig, terwijl andere hun hele post vol zetten met hashtags. Dat laatste werkt behoorlijk negatief omdat mensen zich hier in veel gevallen aan gaan ergeren waardoor ze je post juist niet gaan bekijken.

 

Maar welke hashtags zijn populair op Insta?

Blijft de vraag over welke hashtags populair zijn op insta? Er zijn veel standaard hashtags die je het beste kunt gebruiken omdat ze nu eenmaal veel gebruikt worden. Klein nadeel is dan natuurlijk dat er onder deze hashtags heel veel verschillende berichten verschijnen, voordeel is dat jouw berichten er juist altijd onder staan. Voorbeelden van dit soort hashtags zijn #loveit #selfie #followfriday en #instadaily. Wanneer je deze hashtags gebruikt, word je gegarandeerd gevonden. Je kunt natuurlijk origineler zijn met het gebruik van hashtags, het gevaar is dan echter dat mensen je dan minder snel vinden. Natuurlijk is #vandaagbegintderestvanmijnleven vrij origineel. De kans dat mensen op deze hashtag gaan zoeken is echter ook vele malen kleiner.

 

Meer instagram volgers krijgen

Het doel van dit allemaal is natuurlijk meer instagram volgers krijgen, want meer volgers op instagram levert je ook meer likes en reacties op. Ieder bericht dat je post komt bij je volgers aan en onstaat er weer meer interactie. De juiste hashtags gebruiken zorgt dus voor meer instagram volgers! kopen kan hier: https://www.likes-kopen.nl/instagram/volgers/

Gerelateerde artikelen

6 strategie├źn om jouw bedrijf online beter te positioneren

Nederlandse Facebook likes kopen

Zero Code: marktplaatsen gelanceerd zonder code