Munda Marketing
Internet marketing

Werkzaamheden uitbesteden

Er zijn veel zelfstandige ondernemers die het liefst alleen maar bezig zijn met hun eigen bedrijfje. Ze hebben dus totaal geen zin in vervelende administratieve werkzaamheden, die ze daarnaast ook nog eens veel tijd kost. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een klein bedrijf in de CAO-bouw of in de schilder branche. Zo een soort bedrijf heeft totaal geen behoefte aan veel tijdrovende administratieve werkzaamheden, maar zijn veel liever bezig met waar ze goed in zijn: bouwen of schilderen. De CAO in deze sectoren is echter zo ingewikkeld, dat er veel tijd nodig is om de regels goed te kennen en daarnaast ook nog eens eigen te blijven. 

Het uitbesteden van dit soort werkzaamheden is daarom ook een goede oplossing, al zit daar natuurlijk wel een prijskaartje aan verbonden. Dat houdt veel ondernemers helaas toch tegen om uiteindelijk de stap te zetten die in de meeste situaties wel echt voordeliger is. 

Je zou bijvoorbeeld de administratie uit kunnen besteden. Het voordeel aan het uitbesteden van de administratie is dat je alleen nog hoeft te zorgen dat alle facturen bij het administratiekantoor komen. Het administratiekantoor zorgt dan wel dat alles op zijn plaats komt. 

Verder kan je alles wat met je personeel te maken heeft uitbesteden. Je kan dan bijvoorbeeld alle urenregistratie online gaan doen. Met de online urenregistratie hoef je je verder geen zorgen te maken over losse briefjes die kwijt geraakt kunnen worden.

Daarnaast kan je alle HR zaken zoals de uitbetaling van het personeel online regelen. Denk bijvoorbeeld aan het salarisadministratie Raet. Raet is een programma dat speciaal is ontwikkelt om alle HR zaken te regelen. Met Raet kun je ook het personeel uitbetalen en loonstrookjes maken voor wanneer nodig. Raet is alleen wel een betaald programma. Het voordeel van het gebruik van Raet is dat je daarvoor naar een extern bedrijf moet die je naast de salarisadministratie ook kan helpen met ander advies. 

http://www.cbbs.nl