Munda Marketing
Internet marketing

Volgers en likes kopen voor Instagram slim om te doen?

Heb jij je ook wel eens verbaasd over het aantal likes of volgers van je concurrent? Wist je dat 95% van de volgers en likes gekocht zijn? Likes kopen is een bekend fenomeen. Zeker wanneer een persoon of bedrijf in korte tijd veel likes of volgers erbij krijgt, zijn deze vaak gekocht. Facebook biedt immers zelf ook deze optie aan om likes te kopen. Je kunt namelijk bij Facebook een campagne starten waar je de focus richt op het verkrijgen van likes. Deze campagne heeft echter een heel ander prijskaartje dan wanneer je shopt bij een van de like-verkopers. Likes-Kopen.nl is een van deze webshops waar je alles kunt kopen als het gaat om social media ondersteuning. Heb je Instagram volgers nodig, Facebook likes of wil je dat men je Youtube video vaker bekijkt? Alles is namelijk mogelijk! Ben je ondernemer en heb je geen zin meer om te wachten, onderneem dan nu actie en ga je likes kopen!

 

De functie van likes en volgers

Het hebben van likes en volgers heeft ook een functie. Ze zorgen er namelijk voor dat je beter gevonden wordt en dat nieuwe bezoekers je sneller gaan volgen en liken. Het werkt namelijk als volgt: Facebook en Instagram zullen jouw berichten en posts sneller aan een groter publiek tonen wanneer je populair bent. Populariteit wordt gemeten aan het aantal volgers en likes op je posts en profiel. Check zelf maar eens wie bovenaan in de zoekresultaten staat als je iets zoekt. Negen van de tien keer zijn dit accounts met heel veel likes of volgers. Wil je ook gezien en gevonden worden, dan moet je likes of volgers kopen. Doordat je gezien en gevonden wordt, neemt de kans dat iemand je op natuurlijke wijze liked of volgt ook flink toe. Zo krijg je er dus sneller een nieuwe like of volger bij. Dit wordt ook wel een sneeuwbaleffect genoemd. Soms heb je gewoon een boost nodig waardoor het balletje gaat rollen. Mensen zijn kuddedieren en daarom ook niet snel geneigd om als eerste te volgen of te liken. Zijn er al een paar duizend mensen voorgegaan dan nemen zij ook gerust de stap.

 

Groter bereik

Het hebben van veel volgers en likes zorgt ook voor een veel groter bereik. Je profiel wordt populairder en daardoor kom je sneller bovenaan te staan. Hierdoor wordt je sneller gezien en heb je in feite dus een groter bereik. Heb je veel volgers dan komen je berichten ook bij meer mensen aan. Gebruik je op zakelijk vlak social media kanalen dan merk je dat het zeker iets doet voor je business, mits je natuurlijk interessante posts plaats waar mensen iets aan hebben en wat ze triggert. Heb je een website met Analytics gekoppeld, let dan eens op de bezoekersaantallen. In de meeste gevallen kun je namelijk met social media, en een campagne, veel websitebezoekers erbij krijgen.

 

Volgers en likes kopen

Zoals je eerder hebt kunnen lezen in dit artikel kun je dus volgers en likes kopen. Je kunt beginnen met kleine aantallen om het eens uit te proberen. Voor 5,- euro kun je al instagram volgers kopen bij deze site: https://www.like4you.nl/product/volgers-kopen-voor-instagram/. Zo ben je niet veel kwijt en heb je toch meteen effect. De levertijd van Instagram volgers is ongeveer 24 uur voor 100 stuks. Snel resultaat dus. Facebook likes variëren een beetje. Ga je Nederlandse Facebook likes kopen dan moet je soms rekening houden met een opstarttijd van 24 uur. Daarna komen de likes rustig binnen. Ga je voor Internationale Facebook likes dan zie je binnen enkele uren al het effect ervan. Een aantal van bijvoorbeeld 500 stuks kan vaak al in 24 uur worden geleverd.