Munda Marketing
Internet marketing

De voordelen van een Google bedrijfsvermelding

Google mijn bedrijf, een sociaal kanaal welke niet de populariteit heeft gekregen die Google ervoor bedacht heeft. Het medium is helaas geen echte concurrent voor Facebook en zal dit ook niet zo snel worden, niet veel mensen wagen zich dan ook aan een Google mijn bedrijf. Hierdoor missen we wel de voordelen die Google Plus met zich meebrengt, zeker als bedrijf kun je er namelijk heel veel voordeel uit halen. Google mijn bedrijf is een uitstekend kanaal voor het toepassen van SEO en SEA.

 

Maak een eigen pagina

Met een Google bedrijfs pagina kun je vrijwel dezelfde acties ondernemen als met een Facebook pagina. Je kunt berichten plaatsen op je pagina en je kunt een vriendennetwerk opbouwen. Toch is een Google bedrijfspagina onmisbaar voor je bedrijf. Je kunt eenvoudig je pagina koppelen aan je website of webshop en de pagina als verlengstuk van je website gebruiken. Wanneer jij wilt uitblinken met SEO en SEA en je wilt bovenaan de ranking komen in de zoekresultaten van Google, moet je dus een Google mijn bedrijf pagina aanmaken!

 

Profiteer van meer ruimte voor je website

Na de koppeling van je website aan je Google pagina, krijg je een hoge kwaliteit backlink. Plaats berichten op je pagina. Hoe meer activiteit je hebt op je pagina, hoe meer waarde je krijgt voor alle links die je hebt geplaatst. Dus ook je website of webshop! Zorg dat je veel volgers hebt die voor deze activiteit kunnen zorgen. Je zult al snel merken dat je beter gerankt wordt in de zoekresultaten. Daarbij geeft Google je bij minimaal 100 volgers voordeel in AdWords resultaten. Je hebt er dus zeker veel aan op SEA gebied. Zorg dus dat je zoveel mogelijk Google reviews krijgt en je valt zeker meer op! Het krijgen van zoveel volgers is natuurlijk niet eenvoudig. Je moet er veel tijd in stoppen en hard voor werken eer dat je er ook daadwerkelijk van kunt profiteren. Maak het jezelf eenvoudig door een aantal van je volgers te kopen. Je kunt kwalitatieve Google reviews kopen waarmee je dus meteen profiteert van de voordelen. Profiteer meteen!