Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Geniet met een gerust hart van exclusieve koffiebonen

Alle koffieliefhebbers kennen de problematiek in de koffie-industrie. Ondanks de recente bewustwording van de wanpraktijken, blijft het moeilijk om de juiste keuze te maken. De kleine koffieboeren krijgen zelden de verloning die ze eigenlijk verdienen en grote bedrijven blijven hen uitbuiten. We gaan tegenwoordig massaal op zoek naar koffie die wel eerlijk verhandeld is, maar die zoektocht is niet altijd zo eenvoudig. Lees verder en ontdek hoe je met een gerust hart exclusieve koffiebonen kunt kopen.

Ga op zoek naar het label ‘specialty coffee’

Ga bewust op zoek naar het label ‘specialty coffee’. Koffie met het label ‘specialty coffee’ komt namelijk altijd voort uit eerlijke handel. Je weet bovendien ook dat je koffie van de hoogste kwaliteit koopt. Het label ‘specialty coffee’ wordt door de Specialty Coffee Assocation uitsluitend uitgereikt aan koffie die van de allerhoogste kwaliteit is. Exclusieve koffiebonen die het label dragen zullen dus niet alleen een rijke aromatische smaak hebben, maar ook garant staan voor een eerlijk productieproces. ‘Specialty coffee’ is een absolute aanrader voor elke koffieliefhebber. Heb je problemen om koffie te vinden die het label draagt, of kan je ook hierin maar moeilijk een keuze maken? Schakel dan een koffiespecialist in.

Maak een doordachte keuze met de hulp van een koffiespecialist

Met de hulp van een koffiespecialist zoals Grounded koffie maak je een doordachte keuze. De specialisten van dit bedrijf helpen je niet alleen om een smaak die je lekker vindt te vinden, maar ook om exclusieve koffiebonen te kiezen die voortkomen uit eerlijke handel. Grounded koffie heeft bijvoorbeeld zijn eigen microbranderij waar exclusief specialty coffee gebrand wordt. Je kunt hen trouwens ook altijd vragen stellen. Dat kan bijvoorbeeld via e-mail of gewoon in de winkel zelf. Op die manier vind je snel en eenvoudig de koffie die het best bij je past. Hopelijk heb je nu wat inspiratie opgedaan voor je zoektocht naar heerlijke, eerlijke koffie!

https://groundedcoffee.nl/?lang=nl