Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Een lokaal en vers vleespakket bestellen doe je bij deze boer uit Noord-Holland

In het vleespakket dat je kunt bestellen bij deze boer uit Schellinkhout, Noord-Holland, vind je een gevarieerd aanbod van lokaal en duurzaam rundvlees. De koeien op deze boerderij zijn van een dubbeldoelras, dit betekent dat zij gehouden worden voor meer dan één doel. Het hoofddoel van deze koeien is het produceren van zuivel. Na een welverdiend pensioen , wordt hun vlees kwalitatief verwerkt tot verse, lokaal geproduceerde vleesproducten.

Ontdek de kwaliteit van deze verse vleespakketten

Proef de liefde van deze boer voor zijn koeien in de vleesproducten. Een goed gevuld vleespakket kun je in meerdere varianten online bestellen bij deze boerderij in Noord-Holland. Kies bijvoorbeeld uit een luxe pakket of een gemakspakket. Of geef een lokaal vleespakket cadeau! Het pakket is zodanig vormgegeven dat het perfect past in één vrieslade. Hierdoor neemt het niet al te veel ruimte in beslag. Op de website Heerlijkvandeboer.nl vind je meer informatie over de inhoud van de vleespakketten en de prijzen.

Deze boer maakt lokaal en duurzaam vlees toegankelijk

Deze boerderij in Noord-Holland maakt het bestellen van lokaal en duurzaam geproduceerde vleespakketten toegankelijk voor iedereen. Je kunt met een gerust hart jouw bestelling plaatsen. Wanneer de vraag naar vleesproducten groter is dan het aanbod van deze boer, werkt hij samen met partnerboerderijen uit de omgeving. Alle verse producten zijn volledig traceerbaar. Zo ben jij verzekerd van het lekkerste vlees, lokaal geproduceerd bij jou in de buurt.

Bestel jouw vleespakket online bij deze online boerderijwinkel

Wilt u een vleespakket bestellen bij deze online boerderijwinkel uit Noord-Holland? Tegen een kleine vergoeding brengt deze boer het pakket bij jou thuis. Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in de boerderijwinkel in Schellinkhout. Neem gelijk een kijkje in de stallen en bij de weide en leer meer over hoe het leven van de koeien van deze duurzame boer. Heb je een vraag? Neem via de website contact op met deze boerderij. Jouw vragen worden met plezier beantwoord.

https://www.heerlijkvandeboer.nl/

Gerelateerde artikelen

Bezoek een van de twee vegetarische restaurants in Utrecht

Haal een lekkere pizza af bij dé pizzeria van de gemeente Nijmegen

U kunt heerlijke belegde broodjes bestellen bij deze broodjeszaak nabij Barendrecht