Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Haal een lekkere pizza af bij dé pizzeria van de gemeente Nijmegen

Als u zin heeft in een Italiaanse maaltijd bij u thuis, haalt u dan pizza’s af bij Osteria Pomodoro. Deze pizzeria in Lent, regio Nijmegen, maakt de lekkerste pizza’s waar u thuis of in het restaurant van kunt genieten. Online plaatst u heel eenvoudig uw bestelling, waarna u de pizza’s kunt afhalen. Ook lasagne, cannelloni en tiramisu haalt u hier af. Bovendien is het elke donderdag pizzadag, wat betekent dat de pizza’s dan maar € 7,50 per stuk zijn! Zo geniet u thuis van voordelige pizza’s die enorm lekker smaken. Gun uzelf deze afhaalmaaltijd en haal Italië een stukje meer in huis.

Bekijk de afhaalkaart en bepaal welke pizza u vanavond eet

Op de afhaalkaart online ziet u overzichtelijk welke pizza’s u kunt bestellen bij deze pizzeria in de gemeente Nijmegen. Houdt u van traditionele pizza’s? Ga dan voor de pizza Margherita, Funghi of Quattro Formaggi. Als u van specialere pizza’s houdt, kunt u voor pizza Pomodoro of voor de weekpizza gaan. Deze laatstgenoemde pizza wisselt iedere week, waardoor u telkens nieuwe smaken op uw pizza kunt ontdekken. Eet u liever buitenshuis? Dan is dat ook mogelijk. Reserveer via de website van Osteria Pomodoro een tafel in het restaurant en geniet (onbeperkt) van de heerlijkste Italiaanse maaltijden die de koks voor u in de keuken bereiden.

Plaats online uw bestelling en haal de pizza’s dezelfde dag nog af

Wacht niet langer en bestel voor vanavond nog heerlijke pizza’s bij deze pizzeria in de omgeving van Nijmegen. Zo haalt u binnen een korte tijd een lekkere maaltijd in Lent af en geniet u thuis van smaakvolle pizza’s. Met vragen over allergenen of voedingswaarden neemt u het best contact op met Osteria Pomodoro. Een van de aanwezige medewerkers staat u dan graag te woord. De contactgegevens vindt u op de website van het restaurant.