Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Heerlijk mals vlees voor op de barbecue dankzij deze catering nabij Gemert

Zodra het zonniger weer wordt steken veel mensen graag hun barbecue weer aan. U kent het wel, zo’n zomeravond waarbij u samen met uw gezelschap heel de avond in de tuin zit en geniet van heerlijk mals vlees van de barbecue. Steeds weer komt er een nieuw stukje vlees vanaf en zo geniet u van een lange en gezellige avond met z’n alle. Daar moeten wel de nodige voorbereidingen voor getroffen worden. Men wil vast een stokbroodje vooraf met wat smeersels, er moet een salade in elkaar geflanst worden en misschien nog wel het belangrijkst: de vleeswaren moeten gekocht worden. Dit doet u natuurlijk het best bij een slager. Daarom biedt Slagerij Vogels in omgeving Gemert een catering aan met heerlijke vleeswaren voor op de barbecue. Zo weet u zeker dat u onbezorgd barbecuet!

Een ruim assortiment met barbecuevlees

Slager Vogels in Elsendorp, nabij Gemert, biedt een volledig assortiment aan barbecuevlees via hun catering om uw barbecue tot een groot succes te maken. Naast de welbekende steaks, burgers en worsten is het ook mogelijk om een compleet verzorgd barbecuemenu bij hen te bestellen. Dit kan voor 4 tot 30 personen, maar ze hebben ook menu’s beschikbaar voor wanneer u met meer dan 30 personen bent. Deze catering voor uw barbecue in omgeving Gemert neemt dan ook al uw zorgen uit handen! U bent dan namelijk niet alleen verzekerd van een gevarieerd aanbod met vleeswaren, maar u weet dan ook zeker dat u kwaliteitsvlees serveert aan uw gasten. Slagerij Vogels werkt namelijk samen met lokale veehouders die precies weten welke kwaliteit ze zoeken. Vervolgens doen de vakmensen van deze slagerij de rest: zij zorgen voor de juiste verwerking, zodat u geniet van het lekkerste vlees.

Plaats een bestelling of bezoek de winkel

Wilt u meer weten over deze catering en het barbecuevlees dat ze aanbieden voor uw barbecue en catering in omgeving Gemert? Stap dan gewoon eens binnen en bekijk het aanbod. Daarnaast is het laten bezorgen van vers vlees ook mogelijk. Bekijk of ze ook bij u thuis bezorgen en plaats daarna eenvoudig online een bestelling.

https://slagervogels.nl/