Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Een paar tips voor het kopen van de beste sapcentrifuge

Een paar tips voor het kopen van de beste sapcentrifuge

Het kopen van de Beste sapcentrifuge is nog niet zo eenvoudig als dat het lijkt. Er zit namelijk best veel verschil tussen de modellen. Zo heeft het ene model meer vermogen als het andere. De vraag die je daarbij moet stellen is of je dit nodig hebt. Als je hem voor zacht fruit gebruikt dan is een laag of normaal vermogen voldoende, maar wil je harde groentes uitpersen dan heb je natuurlijk meer vermogen nodig. Wij van 5top vinden namelijk niet dat er een passend advies is, maar wel een aantal tips. Zo is het handig om op het pulp reservoir te letten. 

Hoe groter dit is, hoe minder vaak je het hoeft schoon te maken. In de zomer natuurlijk wel, want anders komen er vliegen op af. Echter zijn er ook mensen die voor grote groepen sapjes maken en dan wil je zo min mogelijk moeten stoppen omdat reservoir te legen. Daarnaast is een grote vulschacht ook geen overbodige luxe. Je kunt het dan namelijk een stuk sneller klaar krijgen. Tevens is het ook handig als er een extra sapkan bij zit. Hier kun je dan eventueel weer wat extra sap in opslaan. Vaak maak je dit voor een paar dagen of veel mensen.

Waar moet je op letten?

Bij de sapcentrifuge is het belangrijk om goed op het wattage op te letten. Dit is vermogen van het apparaat en dat bepaald ook of je alleen zacht of ook hard fruit en groente kunt persen. Het wordt immers niet alleen voor de sapjes gebruikt, maar ook voor het maken van een heerlijke soep. Tevens is het ook handig als er meerdere standen op het apparaat zitten. Je bepaald dan namelijk zelf hoe fijn of grof de groente gemaald wordt. Dit omdat je in een soep natuurlijk ook wel wat grove delen wil hebben.