Munda Marketing
Image default
Dienstverlening

Ze staan altijd voor je klaar met de storingsdienst!

Ze hebben een storingsdienst voor je. Wat is een storingsdienst eigenlijk? Een storingsdienst is dus dat de elektricien 24/7 voor je klaar staan en altijd bereikbaar zijn. Ze komen naar je toe en gaan kijken wat het probleem is met je kapotte apparaat. Ze hebben alle benodigdheden mee om alles goed te onderzoeken. Ze kijken of er iets los zit bij een wasmachine bijvoorbeeld. Ze hebben de meeste apparaten onderzocht en hebben alles geleerd over hoe iets werkt. Meestal bij een wasmachine als het niet werkt dan heeft het te maken met het invoer en het afvoer. De elektriciens kunnen de meeste dingen voor je fixen behalve als het probleem in het moederbord zit van een vaatwasser, wasmachine of droger.

Het maakt niet uit hoelaat! 

Je kan ze altijd bellen als ze een storingsdienst zijn. Ze nemen op als het 1 uur is in de avond of 4 uur in de avond het maakt niet uit! De elektriciens staan altijd voor je klaar als je een probleem hebt. Een van de grootste problemen die elektriciens moeten fixen zijn elektra aanleggen maar als je dat wilt dan moet je niet bellen om 4 uur in de avond want de storingsdienst is eigenlijk meer voor spoed en niet voor normale dingen die ze dagelijks moeten doen.

Arbeidswet

Een elektriciens bedrijf moet zich wel ook aan de regels houden. De regels zijn dat een werknemer maximaal 13 van de 24 uur mag werken. Wanneer dit niet gebeurt dan is het bedrijf illegaal bezig. Een elektriciens bedrijf heeft ook natuurlijk meerdere medewerkers dus dat gebeurt nooit. Ze hebben meerdere mensen voor je klaarstaan om je te helpen. Ze houden zich aan de wet en ze helpen je goed en snel. De meeste elektriciens geven ook een hele goede service.