Munda Marketing
Image default
Dienstverlening

Led Design Holland: daar haalt u nieuwe lampen voor de woon-, slaap-, logeer- én werkkamer!

Veel klanten van LED specialist LDH zijn bedrijven. Zij kopen grote hoeveelheden LED verlichting werkplaats, kantoor, school, fabriekshal, warenhuis, restaurant, showroom et cetera in. Led Design Holland kan de ledlampen snel leveren, hangt ze op en zorgt voor de installatie van dimmers en schakelaars. Mocht er iets kapot gaan, dan staat Led Design Holland klaar om te hulp te schieten. Echtparen, gezinnen en alleenstaanden weten Led Design Holland gelukkig ook te vinden! Zij kopen er lampen voor binnen en buiten. We beschrijven twee exemplaren, wie weet kunt u er een gebruiken.

Nummer 1 is Sledge, een staande lamp van het ETH (Expo Trading Holland) label. De vloerlamp heeft de volgende maten: 150 cm hoog; 11,5 cm breed; diameter kap 11,5 cm. Sledge ziet er stijlvol retro uit. Je bedient ‘m met een voetschakelaar. De twee spotje hebben een E27 fitting (de veelvoorkomende dikke schroeffitting van 27 mm). Afhankelijk van de lichtbron die u erin plaatst, is de lamp te dimmen. Sledge is gemaakt van sterk en mooi zwart metaal. Heeft u genoeg plek voor een staande lamp, dan kunt u ook de iets grotere Sledge met drie spots bestellen. Dit model is 164 cm hoog en zoals gezegd passen er drie lichtbronnen in.

Uit de lampenserie Wire, tippen we de tafellamp. De belangrijkste eigenschappen voor u op een rijtje.

  • merk: ETH
  • vormgevingsstijl: vintage
  • hoogte- + breedtemaat: 43 cm, 17 cm
  • materiaal + kleur: metaal, zwart
  • fitting: E27
  • bediening: snoerschakelaar
  • garantie: 2 jaar

We sluiten dit artikel af met de adres- en contactgegevens van Led Design Holland. Als u een persoonlijk adviesgesprek wilt, kunt u daar per mail of telefoon een afspraak voor maken. Zo’n kennismaking kan bij u of bij Led Design Holland plaatsvinden. Laat maar weten waar uw voorkeur naar uit gaat.

Led Design Holland

Weidehek 64D

4824 AS  Breda

+31 76 888 3300

info@leddesignholland.nl

https://www.leddesignholland.nl/

Gerelateerde artikelen

Veilig bestanden versturen

Heb je een probleem met je elektra? Elektricien Louwmans is er voor je!

Afvalcontainer huur – de beste methode om de goedkoopste huurprijzen te vinden