Munda Marketing
Online marketing

Zoeken naar een goedkope website

Voor mijn startend bedrijf was ik op zoek naar een goedkope website. Een tijdje geleden ben ik een bedrijf begonnen. Deze droom had ik vroeger al toen ik op de middelbare school zat. Nu ik klaar ben met mijn opleiding en een aantal jaar als werknemer gewerkt heb, ben ik gaan kijken of het voor mogelijk was om een bedrijf te beginnen.Ik vond het altijd al leuk om auto te rijden, en ik was ook iemand die de bestuurder aansprak als hij een foutje maakte of als ik dacht dat het makkelijker kon. Het leek mij dus leuk om een autorijschool te beginnen. Er waren in onze stad ook niet niet heel veel autorijscholen te vinden, dus dit zag ik als een kans. Ik ben van start gegaan en het ging al redelijk goed. Ik had een aantal leerlingen, maar ik had gehoopt dat het wat beter zou gaan. Ik had het idee dat ik veel mensen niet wisten dat ze bij mij terecht konden voor rijlessen en theorie lessen. Ik had een Facebook en Twitter account aangemaakt en had zelf een website gemaakt via een of andere site. Ik dacht dat ik hier wel goed mee gevonden zou vonden, maar ik had toch het gevoel dat dit niet zo was. Ook was het zo dat als mensen naar mij zochten op het internet, dat ik niet goed naar boven kwam met mijn website. Ik ben daarom gaan zoeken naar een bedrijf die mij hierbij kon helpen. Ik kwam al snel bij webdesign bureau SiteToGo terecht.

Goedkope website laten maken

Bij SiteToGo kun je een website laten maken voor 599 euro, en je hebt een aantal pakketten waar je uit kan kiezen. Een zakelijke website laten maken door SiteToGo is dus heel goedkoop. Dit was erg goedkoop vergeleken met andere bedrijven die een website kunnen maken. SiteToGo houd ook nog rekening met Google. Ik heb nu een mooie website waar ik super blij mee ben, en ik wil SiteToGo daarom graag bedanken voor de hulp en advies.