Munda Marketing
Image default
Zoekmachine marketing

Hangmat promoten

Hangmat promoten

Het blijft natuurlijk maar doorgaan : het promoten van je hangmat op internet. Belangrijk is dat je hoog in Google komt te staan. Als je van de eerste pagina afvalt voor je zoekwoord dan valt je organisch verkeer zo goed als weg. Je zult het dan geheel moeten opvangen met adverteren. Want op onze bedrijfsnaam Icolori worden we natuurlijk wel gevonden, maar daar zoekt natuurlijk bijna niemand op. Alleen klanten die ons al kennen of van ons gehoord hebben. En het gaat natuurlijk om nieuwe klanten.

Ratrace

Eigenlijk leidt de hele linkruil business tot een internet met vele loze pagina’s, alleen voor de links. Pagina’s waar niemand op kijkt om een hangmatje te kopen. Deze ratrace begint mij steeds meer tegen de borst te stuiten.

Bloggen over de hangmat

Een iets beter alternatief is natuurlijk bloggen over je product. In ons geval met ons bedrijf Icolori dus over hangmatten, hangstoelen en Mexicaanse dekens. Blogs worden toch redelijk goed gevonden, zodat je hier nog wel enig organisch verkeer van hebt. Ook levert dit natuurlijk betere links op omdat ze in de context van een relevant artikel staan. Eigenlijk ook dit bloggen begint me tegen te staan, als het niet gaat over informatieve blogs op onze eigen blog Icolori.

Echte links

Eigenlijk wil ik steeds meer toe naar echte links. Dus links die echt wat toevoegen voor de gebruiker en voor jezelf. Alhoewel ik hiermee bezig ben is het voorlopig toch nodig mee te blijven doen aan de ratrace om niet achter te raken.

Google’s strategie

Zoals iedereen , die een beetje ingewijd is, weet, is bovenstaande ook de weg die Google opgaat. Baseer je activiteiten op het belang van de gebruikers van internet, dan komt de Google waardering vanzelf. Echter Google heeft natuurlijk ook te maken met een legacy. Dat wil zeggen ze kunnen de oude mechanismen en algoritmes niet zomaar overboord gooien. Dit zou een gigantische aardverschuiving op Internet te weeg brengen.

Hangstoelen, Mexicaanse dekens

Dus ondanks alle goede voornemens blijf ik toch ook gewoon bezig met de oude methodes om mijn hangmat , hangstoel en Mexicaanse deken te promoten. Inclusief de verachte linkruil

Ik probeer het wel zo verstandig mogelijk te doen. Dat wil zeggen alleen links op pagina’s met een zekere waarde en reputatie.

 

 

http://www.icolori-hangmatten.nl/

Gerelateerde artikelen

Met zoekmachine optimalisatie bereik je de juiste doelgroep!

Online marketing

Hoe kom ik hoger in Google?