Munda Marketing
Zoekmachine marketing

Watertank 2000 liter van Tankgigant

Grote watertanks – Tankgigant

Een watertank wordt ook wel een vloeistoftank genoemd. Deze wordt zo genoemd omdat er natuurlijk voornamelijk vloeistoffen in worden opgeslagen hierbij kun je denken aan natuurlijk water, maar ook kan er benzine in een tank opgeslagen worden. Een materiaal waar vaak watertanks van worden gemaakt is van kunststof; vaak zijn de wanden van een kunststof die geen licht door kan laten. Doordat de tanks geen licht door laten zijn de tanks geschikt voor het opslaan van drinkwater. Naast dat de tanks niet lichtdoorlatent zijn, zijn ze ook nog eens niet gevoelig voor de inwerking van uv-straling. Doordat ze hier niet gevoelig voor zijn kan er ook geen alg vorming plaats vinden of dat de tank aangetast kan worden.

 

Er zijn allerlei verschillende soorten watertanks verkrijgbaar en ook in allerlei verschillende hoeveelheden, zo is er een watertank 2000 liter, maar zijn ze er ook wel in tanks van 300 liter.

Zo zijn er onder andere verticale, horizontale, rechthoekige en ondergrondse watertanks. De grootte van een tank hangt af van de hoeveelheid liters die er in de tank kunnen en hangt van het type tank af. Zo heeft de verticale watertank 2000 liter een diameter van 1195 millimeter en een hoogte van 2140 millimeter. Maar de horizontale watertank 2000 liter heeft een diameter van 1470 millimeter met een hoogte van 1315 millimeter. Dus hierbij zie je al dat de ene tank wel groter kan zijn maar wel de zelfde hoeveelheid inhoud kan hebben.

https://www.tankgigant.nl/watertanks-info/