Mundamarketing

De SEO Betekenis

Hieronder wordt de complete SEO betekenis uitgelegd.

SEO staat voor search engine optimization. Dit is letterlijk uit het engels vertaald: Zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is het proces van het omhoog brengen van een website binnen de zoekresultaten van Google.

Er is een groot verschil tussen de SEO betekenis en SEA. SEO is juist alleen binnen de organische zoekresultaten. Dit houdt in: Niet de advertenties bovenin de zoekresultatenpagina van Google maar juist vlak daaronder.

Daarbij is het belangrijk om op te merken dat SEO een proces is. Het kan vaak vele maanden duren voordat de beoogde resultaten worden behaald. Het is daarbij ook een erg ingewikkeld vak waardoor er vaak een SEO freelancer aan te pas moet komen om het proces tot een goed einde te brengen.

Met de SEO betekenis is het ook belangrijk om uit te leggen dat er veel nodige documenten zijn om de vindbaarheid in de zoekmachines te vergroten. Ik onderzoek uw website en lever overzichtelijke stappenplannen waarbij er per week wordt verteld wat er moet worden gedaan om uw vindbaarheid kan verbeteren.

Mijn document zijn erg toegankelijk en makkelijk uit te leggen. Daarbij spreken we maandelijks een tijdstip en een datum af waarin we overleggen wat de volgende stappen zijn.

Betekenis SEO zoekwoordonderzoek

Een zoekwoordonderzoek is bedoeld om de kansen binnen de zoekmachines bloot te leggen en te onderzoeken. Tijdens een zoekwoordonderzoek onderzoeken wij gemiddeld meer dan 50.000 verschillende zoekwoordcombinaties. Uit deze combinaties selecteren wij de beste voor uw bedrijf. Dit maakt dat we een goed beeld vormen van waar uw mogelijkheden binnen de zoekmachines liggen. Door de juiste zoekwoorden te koppelen met de juiste landingspagina’s wordt er een solide basis gelegd voor uw zoekmachine optimalisatie campagne.

Link builden

Één van de belangrijkste factoren bij de SEO betekenis is het verhogen van de vindbaarheid van uw website zijn de website die een link naar uw website hebben geplaatst. Om de basis te leggen voor een goed linkbuilding traject is het van vitaal belang om eerste de huidige links van en naar de website te onderzoeken.

In dit document leveren wij een overzicht van alle websites en pagina’s die een link naar uw website hebben geplaatst. Daarbij krijgt u tevens een overzicht van alle links die van uw website naar andere websites gaan. Per link zullen wij kort

Bent u benieuwd naar uw kansen met SEO? Stuur mij dan een bericht via mijn website. Ik ben Ralf van Veen, een ervaren SEO freelancer. 

https://ralfvanveen.com
Mundamarketing

Facebook uitbesteden is een handige dienst die Your Business Online aanbiedt. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen hun resultaten verbeteren door handig gebruik te maken van Facebook.

Leuke info over Facebook….

Dit misschien wel bekendste sociale medium werd op 4 februari 2004 opgericht door Mark Zuckerberg, nu nog steeds algemeen directeur. Medeoprichters waren Eduardo Saverin, Sean Parker, Dustin Moskovitz en Chris Hughes. Het hoofdkantoor staat in Menlo Park, Californië, VS. Facebook kent circa 1,8 miljard gebruikers over de hele wereld.

Het aantal werknemers bedraagt over de 25.000 en de omzet is meer dan 40 miljard dollar. Als je gebruik wilt maken van Facebook, is het verplicht je te registreren. Hier zijn overigens geen kosten aan verbonden. Er wordt gebruik gemaakt van de volgende programmeertalen: C++, PHP en D. Het beursgenoteerde Facebook is de laatste jaren met name ook succesvol met Instagram en Whatsapp.

Ben jij benieuwd of het voor jouw business zinvol is Facebook in te zetten? Your Business Online zoekt het graag voor je uit! 

Bereik je doelgroep

Hoe ziet Facebook marketing eruit? De medewerkers van Your Business Online kunnen je er alles over vertellen in een persoonlijk gesprek. Maar nu alvast wat basisgegevens. Een pluspunt van Facebook is dat je direct kunt interacteren met je doelgroep. Jij kunt bekend maken waar je mee bezig bent, welke acties er lopen en welke voordelen je biedt.

Tegelijkertijd kun je via Facebook op de hoogte blijven van de (veranderende) interesses van je klanten. Wat houdt ze bezig? Waar gaat hun aandacht en voorkeur naar uit? Waar zijn ze naar op zoek? Als je op deze vragen een antwoord hebt en anticipeert op de verwachtingen van je relaties, zit je als bedrijf echt op het goede spoor. Als je start met Facebook is het essentieel om regelmatig de content te vernieuwen. Doe je dat niet dan verlies je in snel tempo een groot deel van je volgers.

https://www.yourbusinessonline.nl
Mundamarketing

 

Het BBC programma ‘Watchdog’ van dinsdag 27 februari 2007 waarschuwde de reizigers die gebruik maken van de ‘Greet and meet’-diensten van parkings bij de luchthaven. Een ondernemer zonder scrupules, die nu gelukkig gestopt is met zijn handeltje, nam geld aan om het voertuig van een reiziger onder te brengen in een beveiligde parking. Maar hij reed er 106 mijl per uur ( 170 km/u.) mee en liet het voertuig 3 dagen op de stoep of in de ingang voor goederen van een supermarkt staan.

Het programma bracht nog andere zorgwekkende geschiedenissen aan het licht. Een andere reiziger werd bijna vervolgd voor vluchtmisdrijf, terwijl hij in feite op vakantie was en er waren nog andere meldingen van schadegevallen aan voertuigen die in feite veilig moesten geparkeerd staan op een beveiligde parking. Maar het is natuurlijk niet allemaal kommer en kwel.

Een vertegenwoordiger van de luchthaven van Eindhoven raadde de reizigers aan om naar de website van de luchthaven te gaan en de legale parkeerbedrijven van de luchthaven te checken en zo hun parkeerplaats bij de luchthaven te boeken. Zie voor meer informatie en prijzen www.eazzypark.nl . De beste van Eindhoven!

 Ik ben het daar volledig mee eens – tot op zekere hoogte…

Natuurlijk moet je de websites van de luchthavens checken om de legale parkeerbedrijven bij de luchthaven te vinden en een on-line beoordeling te krijgen. Maar dan moet je hun prijzen gaan vergelijken met de prijzen van andere verkopers die parkeerplaatsen verkopen op dezelfde parkings en ik kan je verzekeren dat je praktisch altijd goedkoper prijzen zal vinden dan als je zou boeken via de website van de luchthaven.

En vergeet dan niet dat als je werkelijk de beste prijs wil hebben van een betrouwbare parking bij de luchthaven, je de luchthavenparking zorgvuldig uitkiest en dat je dan boekt via een verkoper die jou een zevendaagse ‘laagste prijs’-garantie biedt voor zijn parking bij de luchthaven. 

Wilt u parkeren op het vliegveld van Eindhoven? Dan is een zeer voordelige en goede parkeeraanbieder is Eazzypark.nl. Zij bieden diverse voordelige tarieven en uitstekende service aan zodat jouw auto gedurende jouw vakantie veilig in een beveiligde garage staat!

 

 

Mundamarketing

Voor mijn startend bedrijf was ik op zoek naar een goedkope website. Een tijdje geleden ben ik een bedrijf begonnen. Deze droom had ik vroeger al toen ik op de middelbare school zat. Nu ik klaar ben met mijn opleiding en een aantal jaar als werknemer gewerkt heb, ben ik gaan kijken of het voor mogelijk was om een bedrijf te beginnen.Ik vond het altijd al leuk om auto te rijden, en ik was ook iemand die de bestuurder aansprak als hij een foutje maakte of als ik dacht dat het makkelijker kon. Het leek mij dus leuk om een autorijschool te beginnen. Er waren in onze stad ook niet niet heel veel autorijscholen te vinden, dus dit zag ik als een kans. Ik ben van start gegaan en het ging al redelijk goed. Ik had een aantal leerlingen, maar ik had gehoopt dat het wat beter zou gaan. Ik had het idee dat ik veel mensen niet wisten dat ze bij mij terecht konden voor rijlessen en theorie lessen. Ik had een Facebook en Twitter account aangemaakt en had zelf een website gemaakt via een of andere site. Ik dacht dat ik hier wel goed mee gevonden zou vonden, maar ik had toch het gevoel dat dit niet zo was. Ook was het zo dat als mensen naar mij zochten op het internet, dat ik niet goed naar boven kwam met mijn website. Ik ben daarom gaan zoeken naar een bedrijf die mij hierbij kon helpen. Ik kwam al snel bij webdesign bureau SiteToGo terecht.

Goedkope website laten maken

Bij SiteToGo kun je een website laten maken voor 599 euro, en je hebt een aantal pakketten waar je uit kan kiezen. Een zakelijke website laten maken door SiteToGo is dus heel goedkoop. Dit was erg goedkoop vergeleken met andere bedrijven die een website kunnen maken. SiteToGo houd ook nog rekening met Google. Ik heb nu een mooie website waar ik super blij mee ben, en ik wil SiteToGo daarom graag bedanken voor de hulp en advies.

 

Mundamarketing

De online vindbaarheid van een bedrijf is vandaag de dag ontzettend belangrijk. Tegenwoordig zoeken veel mensen naar specifieke onderwerpen via het internet en dan voornamelijk via zoekmachines. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed te vinden bent. Ben je dit niet dan zit de kans er dik in dat je potentiële klanten misloopt en dit is in principe zonde. Het is goed om te kijken of er nog het een en ander verandert zou kunnen worden aan je website om ervoor te zorgen dat je beter te vinden bent op het internet.

Er zijn verschillende manieren om beter te vinden te zijn in de zoekmachines. Het beste is om het uit te besteden. De makkelijkste manier is om adwords adverteren. Op deze manier sta je binnen een zeer korte tijd heel hoog in Google. Het enige nadeel hiervan is dat het best wel wat geld kan kosten, maar je staat wel direct bovenaan in Google. Met behulp van de expertise van een bedrijf dat erin is gespecialiseerd weet je echter wel zeker dat je geld de goede kant op gaat en dat je er voldoende uit kunt halen.

Met behulp van een bedrijf dat zich erin specialiseert kun je ook nog andere manieren inzetten om beter te vinden te zijn in Google. Vaak kost dit wel wat geld, maar hier kun je ook ontzettend veel uithalen en dat is wat je uiteindelijk ook wilt bereiken. Uiteindelijk kun je er ontzettend veel omzet mee genereren en dat is toch voor de meeste ondernemers wel het belangrijkste punt wat je wilt bereiken als je geld in iets investeert. Het geïnvesteerde zul je waarschijnlijk op de lange termijn ook nog een terug verdienen wat er voor zorgt dat het de investering het waarschijnlijk meer dan waard was. Dus neem de stap om het in te zetten.

http://www.economy.nl