Munda Marketing
Online marketing

Luchthaven parking ‘Meet and greet’ –Hoe malafide parkeerbedrijven bij de luchthaven vermijden

 

Het BBC programma ‘Watchdog’ van dinsdag 27 februari 2007 waarschuwde de reizigers die gebruik maken van de ‘Greet and meet’-diensten van parkings bij de luchthaven. Een ondernemer zonder scrupules, die nu gelukkig gestopt is met zijn handeltje, nam geld aan om het voertuig van een reiziger onder te brengen in een beveiligde parking. Maar hij reed er 106 mijl per uur ( 170 km/u.) mee en liet het voertuig 3 dagen op de stoep of in de ingang voor goederen van een supermarkt staan.

Het programma bracht nog andere zorgwekkende geschiedenissen aan het licht. Een andere reiziger werd bijna vervolgd voor vluchtmisdrijf, terwijl hij in feite op vakantie was en er waren nog andere meldingen van schadegevallen aan voertuigen die in feite veilig moesten geparkeerd staan op een beveiligde parking. Maar het is natuurlijk niet allemaal kommer en kwel.

Een vertegenwoordiger van de luchthaven van Eindhoven raadde de reizigers aan om naar de website van de luchthaven te gaan en de legale parkeerbedrijven van de luchthaven te checken en zo hun parkeerplaats bij de luchthaven te boeken. Zie voor meer informatie en prijzen www.eazzypark.nl . De beste van Eindhoven!

 Ik ben het daar volledig mee eens – tot op zekere hoogte…

Natuurlijk moet je de websites van de luchthavens checken om de legale parkeerbedrijven bij de luchthaven te vinden en een on-line beoordeling te krijgen. Maar dan moet je hun prijzen gaan vergelijken met de prijzen van andere verkopers die parkeerplaatsen verkopen op dezelfde parkings en ik kan je verzekeren dat je praktisch altijd goedkoper prijzen zal vinden dan als je zou boeken via de website van de luchthaven.

En vergeet dan niet dat als je werkelijk de beste prijs wil hebben van een betrouwbare parking bij de luchthaven, je de luchthavenparking zorgvuldig uitkiest en dat je dan boekt via een verkoper die jou een zevendaagse ‘laagste prijs’-garantie biedt voor zijn parking bij de luchthaven. 

Wilt u parkeren op het vliegveld van Eindhoven? Dan is een zeer voordelige en goede parkeeraanbieder is Eazzypark.nl. Zij bieden diverse voordelige tarieven en uitstekende service aan zodat jouw auto gedurende jouw vakantie veilig in een beveiligde garage staat!