Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Wat is outdoor cooking?

Outdoor cooking is een andere term voor buiten koken. Een voorbeeld hiervan is barbecueën, lekker gezellig in de zomer met familie en vrienden in de tuin. Er zijn echter meerdere vormen van buiten koken dan barbecueën. Echte experts op het gebied van outdoor cooking zijn de koks van OUTDOOR OUTFITTER uit Overasselt. Zij maken diverse gerechten en recepten met verschillende vormen van buiten koken.

Verschillende vormen outdoor cooking

Naast traditioneel barbecueën kun je bijvoorbeeld ook vlees roken op de barbecue. Dit fungeert veelal hetzelfde als een slowcooker. Het vlees wordt langzaam gegaard met de rook. Dit is aanzienlijk gezonder dan barbecueën, omdat het vlees zo niet verbrand. Daarnaast kun je eten bereiden boven open vuur, een spit waarboven een stuk vlees hangt of een pan. Gietijzeren pannen zijn uitermate geschikt om te gebruiken op open vuur, vanwege hun dichte en hittebestendige bodem en zijden. Ook kun je gietijzeren pannen uitstekend gebruiken voor outdoor cooking op hete kolen. Je kunt dan stoven, maar ook bijvoorbeeld met een Dutch Oven door hete kolen boven op de pan te leggen, heb je een buitenoven. OUTDOOR OUTFITTER heeft al jouw benodigdheden om te starten met outdoor cooking; van gietijzeren pannen tot luxe tuinkachels met bakplaat. Wil je meer leren over outdoor cooking? Zij bieden jou ook verschillende leuke workshops, zoals oerkoken, waar je leert koken boven open vuur op een manier dat mensen dit vroeger deden. Daarnaast worden er ook verschillende barbecueworkshops gegeven, waar jij op een gezonde manier leert grillen en braden op de barbecue.

Start nu met outdoor cooking

Wil jij leren buiten koken, boven hete kolen of open vuur? Samen met jouw vrienden of familie kun je de leuke outdoor cooking workshops van OUTDOOR OUTFITTER uit Overasselt bijwonen. Daarnaast kun je talloze unieke en historische recepten bekijken op de website. Zo kun je zelf experimenteren met gerechten.

Gerelateerde artikelen

Uw bruiloft catering van A tot Z verzorgd in regio Den Haag

Bezoek een van de twee vegetarische restaurants in Utrecht

Een cocktailpakket bestellen zorgt voor leuke thuisavonden