Munda Marketing
Image default
Entertainment

Een pooltafel koop je eenvoudig tweedehands

Om een pooltafel te installeren heeft u naast ruimte ook geld nodig. Als de ruimte het probleem is, dan kunt u ervoor kiezen om een tafel op maat te laten maken. Zit het meer vast op het geld, dan is een tweedehands pooltafel misschien een goede oplossing voor u. Deze worden vaak weggedaan hoewel ze nog in uitstekende staat verkeren. Door een pooltafel tweedehands te kopen, helpt u ook nog mee aan de bescherming van het milieu. Er worden dan namelijk geen nieuwe materialen en energieslurpende machines gebruikt om uw droom waar te maken.

Een pooltafel speciaal voor u

In Bornerbroek in het oosten van Nederland zijn een aantal biljartfanaten bij elkaar gekomen en hebben ze Brock Biljartfabriek & Amusement opgericht. Zij hebben hun passie voor biljart omgezet in een eigen lijn biljart- en pooltafels die door heel Nederland verkocht worden. U kunt deze tafels bekijken in hun showroom en op de website. Door de vele verschillende modellen, zit er eigenlijk altijd wel iets bij dat perfect past in uw huis, café of kantine. Naast hun eigen nieuwe pooltafels, verkopen ze ook tweedehandse pooltafels, accessoires en andere amusementspellen.

Het moet leuk blijven

Er zijn personen die altijd dezelfde hobby houden. Als uw klanten of vrienden in die categorie vallen, dan wilt u waarschijnlijk dat het traditionele dartbord en de pooltafel op hun plek blijven. Wanneer deze versleten zijn, moeten ze vervangen worden door een overeenkomstig model. Andere mensen houden juist van afwisseling. Voor hen is het aantrekkelijker dat de biljarttafel vervangen wordt, of gezelschap krijgt van een airhockeytafel, tafelvoetbal of een ander spel. Het voordeel van de tweedehands markt in pooltafels en andere amusementspelen is dat u zo gemakkelijk nieuw vertier kunt bieden aan uw klanten of vrienden. 

Neem een kijkje in de showroom of de webshop

Als u geïnteresseerd bent in een nieuwe biljart- of pooltafel of een tweedehands variant, dan kunt u terecht bij Brock Biljartfabriek & Amusement. In hun webshop worden alle nieuwe aanwinsten goed weergegeven. U vindt er ook allerlei mooie accessoires.

https://www.biljartfabriek.nl/