Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Een cocktailpakket bestellen zorgt voor leuke thuisavonden

Er is een tijd vóór Corona en een tijd erna. Het zal nooit meer hetzelfde worden. Sommige dingen zijn ten nadelen maar andere dingen zijn eigenlijk wel fijn dat het blijvertjes zijn. Bijvoorbeeld het gemak van thuisbezorgen is iets waar we niet meer van af zullen gaan. Ideaal is het zeker en het zorgt dat je ook zelf thuis een feestje kunt bouwen. Een relatief nieuwe dienst is bijvoorbeeld dat je ook een cocktailpakket kunt bestellen en deze thuisbezorgd kunnen worden. Ideaal voor een fijn (cocktail) avondje thuis. Want ook dat is een blijvertje: we hebben met z’n allen gemerkt hoe fijn het ook thuis kan zijn. Een bezoek aan een cocktailbar is nou niet altijd meer zo vanzelfsprekend.

Oost west, cocktails thuis best

Tijdens de Corona lockdowns hebben we verplicht huisarrest gehad. Het gaf veel uitdagingen of meerdere vlakken. Zo ook voor de invulling van de weekenden. Ging je vroeger steevast of vrijdag en/of zaterdag lekker de stad in, nu was thuisblijven het devies. Toch maakte deze kaders waarin je je weekend kon spenderen ook creatief. Emile en Maxime van het recentelijk opgerichte zaakje MiMa Amsterdam bedachten in de periode dat er weer iets meer vrijheid was na de lockdown het concept waarbij cocktails thuisbezorgd worden. Hierbij staan gemak en kwaliteit bovenaan. Door een cocktailpakket te bestellen, ontvang je alle benodigde ingrediënten om jouw eigen, favoriete cocktail eenvoudig zelf te maken.

Ervaar het gemak zelf

Zoals gezegd staat bij de cocktails thuisbezorgd service het gemak voor de gebruiker op een belangrijke plek. Hierom zijn er pasklare recepten toegevoegd aan het cocktailpakket dat je gaat bestellen. Jij als consument hoeft alleen maar de smaak te kiezen. Zelfs voor een leuk passend muziekje bij je cocktails die thuisbezorgd zijn hoef je niet te scrollen op spotify. Via een QR code kun je een passende spotify playlist krijgen. Dus voor een leuke avond hoef je echt de deur niet meer uit!

Gerelateerde artikelen

Wilt u een keukenrenovatie in omgeving Etten-Leur? Dan is dit de juiste zaak voor u

De snoepwinkel in Nederland met ruim 25 jaar ervaring

Een lokaal en vers vleespakket bestellen doe je bij deze boer uit Noord-Holland