Munda Marketing
Artikel marketing

Verschillende methodes huidverjonging

Het verkrijgen van een eeuwige jeugdige huid is voor veel vrouwen maar ook mannen een doel in het leven. Zij zien een ouder wordende huid als bedreiging voor hun uiterlijk en zij zouden dit graag voorkomen. Naast facelifts en botox zijn er tal van andere manieren om de huid te verjongen. Naast het gebruik van crèmes en serums, zou er over alternatieve methodes na gedacht kunnen worden. Dit zijn vaak kleinere ingrepen die een goed resultaat leveren, het enige nadeel is net als alle andere behandelingen is dat zij jammer genoeg maar tijdelijk zijn. 

Een dergelijke behandeling is microneedling, deze behandeling wordt uitgevoerd met een Dermapen, dit is een pen gecreëerd voor cosmetische behandelingen. De behandeling is inzetbaar voor verschillende kleine huidaandoeningen zoals, grove poriën, pigmentstoornissen, zonbeschadigingen, fijne lijntjes, striae, littekens zowel acne veroorzaakt als van andere aard en grove huidstructuur. De behandeling zelf werkt als volgt, de Dermapen maakt kleine verticale geultjes, dit gebeurt door de kleine naaldjes die in de Dermapen verwerkt zitten. Op deze manier wordt de huid geopend, waar door de huid geactiveerd wordt om collageen en elastine aan te maken. Na de behandeling kan de huid een reactie geven, het kan rood worden of gaan schilferen. De behandeling zelf duurt maar 30 minuten en dient minimaal 4 keer te worden uitgevoerd. 

Dan is er nog een andere behandeling mogelijk, namelijk de microdermablasie behandeling, tijdens deze behandeling wordt de huid door middel van een mechanische peeling gereinigd. Dode huidcellen worden verwijderd door de hulp van kristallen, dit maakt de huid glad en stralend. Voordat behandeling begint wordt de huid gereinigd met een basisreiniging vervolgens wordt de huid door een speciaal mondstuk vacuüm getrokken. Dit geeft het effect dat de huidstofwisseling begint en dat er een goede doorbloeding komt. Daarna schuren micro kristallen de huid glad. Na de behandeling kunnen er kleine irritaties ontstaan zoals het rood worden en lichte zwelling van de huid. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype, duurt 30 minuten en het is aan te raden deze 3 tot 5 keer te herhalen.

 

 

http://www.clinic63.nl/