Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Tournedos is lekker met allerlei sauzen en bijgerechten

Tournedos is perfect vlees wat kleur, structuur en vorm aangaat. Het is eenvoudig te bereiden en past bij een breed scala aan bijgerechten. Het vlees heeft van zichzelf namelijk geen uitgesproken smaak. U kunt het dan ook prima met een sausje eten. De klassieke peper- en champignonroomsaus zijn bijvoorbeeld erg lekker bij deze vleessoort. Uiteraard kunt u het ook zonder saus of met andere saus eten.

Een veelzijdig stuk vlees van een topslager

Tournedos is dus een ontzettend veelzijdig stuk vlees. Maar voor de lekkerste smaak is het natuurlijk wel van belang dat u vlees van goede kwaliteit koopt. Ook de versheid is van belang. Daarom bestelt u het vlees het best bij een slager. Hier hoeft u tegenwoordig niet eens de deur meer voor uit. Bij Beef & Steak kunt u uw vlees namelijk eenvoudig online bestellen. U selecteert in een paar simpele stappen het vlees dat u lekker vindt, plaatst dit in uw winkelmandje en rekent veilig online af. Vervolgens kiest u zelf de bezorgdatum. Bestelt u voor 16.15 uur? Dan kan het vlees desgewenst de volgende dag al geleverd worden. U hoeft dus nooit lang op uw tournedos en ander vlees te wachten.

Een ruim aanbod aan rundvlees

Naast tournedos vindt u nog diverse andere rundvleessoorten in het uitgebreide aanbod van Beef & Steak. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk malse biefstuk? Of kies eens voor iets anders en bestel bavette! Ook burgers, rib eye, entrecote en gehakt behoren tot het ruime aanbod aan rundvlees van deze online slager. En uiteraard vindt u er ook andere vleessoorten terug. Denk daarbij bijvoorbeeld aan varkensvlees en gevogelte, maar ook aan lamsvlees en wild. U vindt hier al uw favoriete vlees in één webshop.

Neem contact op met de experts voor advies

Twijfelt u tussen twee vleessoorten? Of kunt u wel wat tips gebruiken voor de bereiding van het vlees? Neem dan gerust contact op met de experts van Beef & Steak. Zij beantwoorden al uw vragen en voorzien u graag van advies. Uiteraard kunt u het vlees van uw keuze ook gewoon online bestellen.

https://beefensteak.nl/

Gerelateerde artikelen

Geniet van uw eigen feest dankzij deze cateraar

Vlaaien bestellen bij een uitstekende winkel

De snoepwinkel in Nederland met ruim 25 jaar ervaring