Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Rookaroma, een milieuvriendelijke en gezonde keuze

De rookaroma’s van Smoky Light B.V. uit Reeuwijk zijn een goed alternatief voor de traditionele manier van het roken van vlees, vis en ander voedsel. De traditionele manier van roken brengt veel nadelen met zich mee. Het is namelijk slecht voor het milieu en daarnaast is er een kans dat er giftige stoffen van de rook in het voedsel terechtkomen. Rookaroma is een goede vervanging, want hiermee kunt u voedsel op een gezonde en milieuvriendelijke manier roken en krijgt uw voedsel de heerlijke, typerende rooksmaak.

Koop uw rookaroma bij deze officiële leverancier van het merk Red Arrow

Het rookaroma van deze specialist is verkrijgbaar in verschillende vormen: in pure gecondenseerde vorm, als wateroplosbaar product, op oliebasis en in poedervorm. Door middel van een rookgenerator wordt het rookaroma omgezet in rook. Zowel voor de aroma’s als de generatoren kunt u bij Smoky Light B.V. terecht. Ze produceren deze producten niet zelf, maar zijn officiële leverancier en de producten zijn afkomstig van het merk Red Arrow. Ze kunnen u er dan ook alles over vertellen en voorzien u graag van advies op maat. Om een product op maat te bewerkstelligen, komen de specialisten van dit bedrijf bij u langs. Op basis van uw wensen worden er testen en onderzoeken uitgevoerd. Zo komt u samen met deze professionals tot een kwalitatief eindproduct.

Neem contact op en vraag advies

Sinds 1995 is Smoky Light B.V. uit Reeuwijk al gespecialiseerd in de producten van Red Arrow. Dit betekent dat ze de benodigde ervaring en kennis in huis hebben om u zo goed mogelijk te helpen. Ze hebben al vele bedrijven in de voedingsindustrie geadviseerd en ondersteund in hun product- en procesontwikkelingen. Bent u benieuwd wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met deze professionals via de contactgegevens op hun website. Ze vertellen u graag meer en beantwoorden al uw vragen.

https://www.smokylight.nl/