Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

De lekkerste eieren koop je bij een eiergroothandel die werkt met blije kippen en verse producten

Een ei is het lekkerst als het geproduceerd is door een gelukkige kip. Om gelukkig te zijn heeft een kip vriendjes nodig, genoeg ruimte om te scharrelen, gevarieerd eten en een vrije uitloop. Daarnaast is het belangrijk dat het ei zo snel mogelijk op je bord ligt want met de tijd verliest het ei aan smaak. Bij eiergroothandel Eibaar worden deze aspecten allemaal in de gaten gehouden. Zij zorgen ervoor dat de producten zo vers mogelijk aankomen in de winkels waar de eieren verkocht worden en bij de horecagelegenheden die ze gebruiken om heerlijke gerechten te koken en bakken.

Kijk mee via de website of tijdens een excursie naar de kippenboerderij

De eigenaren van deze eiergroothandel houden van hun kippen – zonder hen zouden ze hun werk immers niet kunnen doen. Zonder hun klanten ook niet. Om deze twee uitersten bij elkaar te brengen zijn er verschillende mogelijkheden om een kijkje te nemen in hun bedrijf. Ten eerste kun je via de website 24 uur per dag meekijken in het bedrijf. Je ziet wat de kippen aan het doen zijn en leert dat ze naast rondscharrelen en eten zoeken ook tijd nemen om te knuffelen, zich te wassen en een dutje te doen. Je kunt ook deelnemen aan een (kindvriendelijke) excursiedag in de zomermaanden.

De klantgerichte service maakt van alles mogelijk

Bij eiergroothandel Eibaar proberen ze goed te luisteren naar hun kippen en naar hun klanten. Ze hanteren een zo kort mogelijke transportketen om de producten zo vers mogelijk te leveren. Als je geen gebruik kunt maken van de gewoonlijke transportmogelijkheden, neem dan contact met hen op. Samen wordt er gezocht naar een passende logistieke oplossing. Deze flexibiliteit geldt ook op het gebied van verpakkingen. De verschillende verpakkingen van het bedrijf zijn herkenbaar en vertegenwoordigen de speciale omgang met de kippen. Als je echter speciale verpakkingswensen hebt dan wordt er gekeken hoe ze voor je uitgevoerd kunnen worden.

https://eibaar.nl/