Munda Marketing
Image default
Woningen

Het Housing Center is een van de koplopers op de vastgoedmarkt.Het Housing Center is een van de koplopers op de vastgoedmarkt. Het bedrijf werd opgericht in 1995 en heeft vandaag een uitgebreid netwerk van vestigingen, afdelingen voor juridische ondersteuning en vastgoedtaxatie, evenals een eigen “Interbank Mortgage Centre”. Het bedrijf is lid van het Russische Gilde van Makelaars. Onze activiteiten zijn verzekerd en gecertificeerd.
De belangrijkste werkgebieden van ons bedrijf zijn investeringsactiviteiten (verkoop en aankoop van nieuwe gebouwen in verschillende bouwfasen) en interactie met bouw- en aannemersorganisaties.
Kolossale ervaring op de primaire markt! We werken al meer dan 20 jaar met nieuwe gebouwen!
De meest uitgebreide database met objecten in huizen in aanbouw van ontwikkelaars en aanbiedingen van investeerders, aannemers, onderaannemers!
We dekken meer dan 65% van de primaire markt! Appartementen van verkoopafdelingen van bouwbedrijven zijn constant beschikbaar! Na afronding van de transactie ontvangen onze kopers maandelijks foto’s van de bouwfasen per e-mail voordat de woning in gebruik wordt genomen!

We hebben ook luxe onroerend goed! De grootste database met voorstellen, waaronder luxe appartementen, luxe huizen, penthouses, cottages in verschillende gebieden. Professionele aanpak, juridische ondersteuning van transacties. Compleet aanbod aan vastgoeddiensten!
Onze experts gaan onmiddellijk op zoek naar een appartement volgens uw opgegeven parameters en kosten!

 

 

 

Huis te huur


https://be.propenda.com/