Munda Marketing
Image default
Onderwijs

Online Workshops

Online workshops 

Online workshops, workshops die vanuit huis worden gegeven omdat fysieke workshops niet meer mogelijk zijn. De leerlingen lopen helaas al veel mis door de maatregelen die het land beïnvloeden, daarom is het belangrijk om dingen als kunsteducatie wel te blijven inzetten om de leerlingen te blijven motiveren. Kunsteducatie is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van leerlingen en moet niet aan de kant geschoven worden wanneer het niet meer fysiek gegeven kan worden. 

Daarvoor is CKVdag er. CKVdag is een organisatie die zich momenteel veel inzet voor online workshops. Online workshops zijn inmiddels niet meer weg te denken in het onderwijs en zullen voor een lange tijd nog onderdeel zijn van het educatieve systeem. Misschien zelfs wanneer het niet meer nodig is zullen de online workshops een onderdeel blijven, omdat het zo makkelijk en praktisch uitgevoerd kan worden. Een online workshops is snel georganiseerd en word snel uitgevoerd. Dit maakt het dat er in een korte tijd ontzettend veel leerlingen bereikt kunnen worden. 

 Online workshop Sound Design

Een perfect voorbeeld van een goed uitvoerbare online workshop is de online workshop Sound Design. Tijdens deze workshop leren de leerlingen hoe Sound Design werkt en wat het eigenlijk is. Sound Design is eigenlijk precies wat de titel zegt wat het is, het designen met geluid. Dit gebeurd in films, series en nog veel meer. Tijdens deze workshops gaan de leerlingen zelf aan de slag met het sound designen en zorgt de begeleidende docent dat de leerlingen veel nieuwe dingen leren. 

 Klink deze workshop interessant? Neem dan een kijkje op onze website door op een van de links in deze tekst te klikken. CKVdag heeft nog een veel breder aanbod en garandeerd dat er iets interessants tussen zit voor elke school. Bijna alle workshops kunnen fysiek, hybride en online gegeven worden. 

https://ckvdag.nl