Munda Marketing
Image default
Onderwijs

Muziekworkshop op een Basisschool

Muziekworkshop op een basisschool

Wist u dat het volgen van muzieklessen op een jonge leeftijd goed is voor een grote groei in de cognitieve ontwikkeling bij een kind? Het is echt waar, muziek leren spelen is niet alleen ontzettend leuk maar het is ook nog eens ontzettend goed voor je. Het leren spelen van een muziekinstrument is voor veel mensen iets wat ze nooit hadden gedaan als ze er niet vroeg mee waren begonnen. Het is namelijk niet makkelijk om een instrumenten te kunnen bespelen, het kost veel tijd en moeite om op een goed niveau te komen. Daarom is het belangrijk om vroeg te beginnen met het bespelen van een instrument, op die manier pak je op een latere leeftijd ook sneller een ander instrument op. 

Grote Broer organiseerd onder andere muziekworkshops op basisscholen door heel Nederland, hier zijn ze al jaren mee bezig en plannen om dit nog voor een hele lange tijd te gaan doen. Grote Broer specialiseerd zich in kwaliteit en efficientie, Grote Broer leverd altijd een goede workshop en lost het gelijk op wanneer een school toch niet tevreden is. 

Workshop Streetbeats

Tijdens de workshop Streetbeats gaan de leerlingen aan de slag met het maken van muziek met alledaagse voorwerpen. Zo leren de leerlingen hoe je een lege vuilnisbak kan omtoveren tot een ware trommel, waar een nog best leuk geluid uitkomt! De essentie van deze workshop is dat je geen dure spullen hoeft te hebben om muziek te kunnen maken, we kunnen namelijk muziek maken met bijna alle voorwerpen. 

Deze workshop wordt gegeven door een groep docenten die zich hierin specialiseren, workshops van Grote Broer worden altijd gegeven door professionals die weten wat zij doen. Naast de Workshop Streetbeats heeft Grote Broer een nog veel breder aanbod op de website staan. Aarzel dus vooral niet maar neem eens een kijkje op de website!

 

https://grotebroer.nl