Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Maak kennis met deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard

Als jij voor zuivel in de supermarkt staat, dan vergeet je al snel de koeien en boeren die deze producten voor jou beschikbaar maken. Je doet een pak vla in je mandje en loopt verder, maar waar komt deze vla vandaan? Om weer een band te smeden tussen consument met dier, stelt boerderij Melkveebedrijf Commijs zijn bedrijf open aan iedereen die de natuurlijke en ouderwetse smaak van zuivel weer wil proeven. Deze leverancier van zuivelproducten uit Maasdam, gemeente Hoeksche Waard, heeft een winkel waarin ze hun eigen producten verkopen, uiteraard van melk van eigen koeien, en geeft iedereen een kijkje in eigen keuken zodat de lijn tussen de bron en het eindproduct weer korter wordt.

De uitgebreide zuivelwinkel

Als je deze leverancier van zuivelproducten in Hoeksche Waard bezoekt, dan zal je voornamelijk gaan voor de zuivelwinkel. En daar word je dan niet teleurgesteld. Er is melk, karnemelk, vla, kwark, boter, yoghurt en allerlei andere zuivelproducten in verscheidene smaken en sterktes. Deze zijn allemaal gemaakt van de melk van de koeien die op de boerderij leven. Na een bezoekje aan de winkel van deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard, is jouw koelkast weer helemaal vol met de meest verse producten.

Leer meer over de melkrobots van dit bedrijf

Maar als je meer tijd hebt, of een dagje uit gepland hebt, dan ga je ook even bij de koeien langs. Dit zijn de sterren van het eindproduct. Je kunt kijken hoe de melkrobots ze melken en je mag kalfjes knuffelen. Aan het einde ga je op het terras zitten en kijk je bij Melkveebedrijf Commijs in Maasdam de prachtige velden over. Dat doe je onder het genot van een ijsje met je favoriete smaak die door deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard zelf is geproduceerd. Na een leerzame dag voor jong en oud, kunnen de kinderen spelen in de hooiberg of klauteren op de speeltoestellen. Ook kunnen de ouders tot rust komen met een welverdiend glas eerlijke melk van de hardwerkende koeien van deze boerderij.

Gerelateerde artikelen

Vlaaien bestellen bij een uitstekende winkel

Wat is outdoor cooking?

U kunt heerlijke belegde broodjes bestellen bij deze broodjeszaak nabij Barendrecht