Munda Marketing
Image default
Eten en drinken

Het grootste assortiment gedistilleerde dranken vind je bij deze drankenservice

Drankenservice André Knol staat bekend om allerlei verschillende redenen, maar de belangrijkste reden is het enorme assortiment. Dat wordt aangeboden in de winkel in Almelo, maar ook in een enorme online webwinkel die voor iedereen te bezoeken is. Je vindt er het grootste assortiment gedistilleerde dranken in de regio met een online aanbod van meer dan 500 (malt) whisky’s en een grote verscheidenheid aan jenevers en likeuren. Daarbij hebben ze uiteraard ook een uitgebreid assortiment wijnen en speciaalbiertjes voor bij iedere maaltijd en iedere gelegenheid. Meer dan deze drankenservice heb je niet nodig, want zelfs als ze het niet aanbieden, dan vinden ze het voor je.

Het assortiment online en op de plank

Als je de winkel in Almelo bezoekt, dan zie je al snel dat het aanbod van verschillende dranken groot is. Op de plank liggen meer dan 250 soorten whisky’s die je direct mee naar huis kunt nemen en aan kunt bieden bij speciale gelegenheden. Je kunt ook bij deze drankenservice terecht voor een groot aantal verschillende wijnen, jenevers, likeuren en port en als je hulp nodig hebt, dan is er een deskundige medewerker die je graag komt helpen. Ben je iemand die van bier houdt? Dan is er bij deze drankenservice ook voor elke gelegenheid en elk seizoen een heerlijk speciaalbiertje te vinden. Op die manier heb je altijd een heerlijk drankje als er een reden is om te drinken.

Op maat gemaakte relatiegeschenken

Een andere dienst die door Drankenservice André Knol wordt aangeboden, zijn de op maat gemaakte relatiegeschenken. Jij geeft aan wat je wilt uitdelen en zij pakken het netjes en feestelijk voor je in. Zo heb je een uniek cadeau op voorraad waarmee je vast indruk maakt op de ontvanger. Als laatste is er ook een kleine verhuurservice en kun je via deze drankenservice een biertap, koffie-installatie en glaswerk huren.