Munda Marketing
Image default
Vakantie

Glamping Huttopia: kamperen in ultieme weelde

Wil je dit jaar in Frankrijk eens écht ervaren wat luxe kamperen is? Ga dan eens glampen bij Huttopia!

Glamping? Qu’est-ce que c’est?

Heb je nog nooit van glamping gehoord? Sorry, onze fout. Glamping is kamperen, maar dan luxe. De term glamping is een samenvoeging van glamorous en camping, de naam dekt de lading wat ons betreft ook helemaal. Als je kiest voor glamping verblijf je in een luxe safaritent of lodge, die van alle gemakken is voorzien. Geen gammele campingstoeltjes, maar stevig en comfortabel meubilair, zodat je gewoon op een normale manier van je maaltijd kunt genieten. Die maaltijd, trouwens, is afkomstig uit de volledig ingerichte keuken. Ja, ook dat is standaard bij glamping.

En als je ’s avonds je bedje in kruipt, kruip je ook écht een bedje in. Want de keuze voor glamping betekent een keuze voor écht bedden, met échte matrassen voor een échte nachtrust. Sommige glampingaccommodaties hebben zelfs eigen sanitair.

Dus als je wel houdt van het buitenleven dat bij kamperen hoort, maar ook wel hecht aan de luxe die je normaal alleen in een huisje of een hotelletje vindt, dan is glamping perfect.

Huttopia in Frankrijk

Huttopia is gespecialiseerd in glampingvakanties op de beste campings in Frankrijk. Omdat wij van glampings.nl alleen maar goede dingen over deze aanbieder horen, werken we graag met hen samen om elke Nederlander de kans te bieden om te genieten van al het goede dat glamping in Frankrijk te bieden heeft.

Dat gaat overigens verder dan alleen de luxe van de accommodatie, de omgeving is immers net zo belangrijk. Daarom is het ook zo fijn dat je in verschillende delen van Frankrijk terecht kunt. Kies je voor de bergen van de Vogezen en de Elzas, waar het goed wijndrinken is? Of wil je een camping aan een riviertje, zodat de kinderen lekker kunnen spelen? Dan is Aveyron een goede keuze.

Maar je kunt ook terecht in de Bourgogne, de Provence en nog vele andere belangrijke vakantiegebieden. Het aanbod aan glamping-mogelijkheden in het vakantieland Frankrijk is net zo gevarieerd als het land zelf.

Boek jouw Glamping Huttopia vakantie

Deze accommodaties zijn erg populair. Wacht daarom niet te lang en kijk meteen op www.glampings.nl om te zien wat er nog beschikbaar is. Heb je iets leuks gevonden dat nog beschikbaar is in jouw vakantieweken? Boek dan direct jouw verblijf, zodat je weet dat je niet misgrijpt. Het is tijd om te gaan genieten!

https://glampings.nl/glamping-huttopia

Gerelateerde artikelen

Mountainbiken Ardennen: Maak je reis compleet!

De mooiste motorreizen boek je hier

Fenomenaal fietsen in Twente