Munda Marketing
Marketing

Steeds meer werknemers dragen Puma of Timberland werkschoenen

Het is niet zo vreemd dat Puma, of Timberland werkschoenen steeds populairder worden. Veel mensen kennen Puma al van de sportschoenen en Timberland van de stoere schoenen, maar de merken brengen ook een complete lijn uitstekende werkschoenen op de markt. De Puma en Timberland werkschoen onderscheiden zich vanwege de uitstekende kwaliteit en de aantrekkelijke prijs. Op Timberland of Puma werkschoenen kunt u jaren vooruit en u werkt veilig en met plezier. Binnen het assortiment zijn schoenen verkrijgbaar die voldoen aan de S-normen die veel bedrijven hanteren voor hun personeel. Met deze schoenen kunt u veilig op een bouwplaats werken, in de havens of op in een andere zware industrie waar risico’s bestaan op letsel als u geen goed schoeisel draagt.

Optimale veiligheid met uitstekende werkschoenen

De werkschoen zijn er voor zowel dames als heren. U draagt de werkschoen als u een beroep heeft waarvoor u veel moet staan en lopen. Uw voeten verdienen dan optimale ondersteuning. Voor de dames geldt dat zij kunnen kiezen uit sportieve kleuren en uitvoeringen. Prima te combineren met uw werkkleding of zelfs met privé kleding als u geen uniform draagt op het werk. Voor medewerkers in de bouw is er de S3 werkschoen. Deze voldoet aan de hoogste eisen. Zo heeft deze schoen een waterafstotende schacht waardoor u altijd droge voeten houdt, ook als u aan het werk bent op een drassig bouwterrein. Ook voor hoveniers en in de bosbouw is dit een prima werkschoen.

Goede en comfortabele werkschoenen kopen

Bent u op zoek naar goede, comfortabele en betaalbare schoenen voor op het werk? Wilt u daarnaast schoenen kopen die voldoen aan de eisen die hieraan worden gesteld door onder andere de ARBO richtlijnen? Kies dan voor Puma of Timberland werkschoenen en bestel ze bij Mallegrom Veiligheidsschoenen. Hier vindt u het complete assortiment en betaalt u altijd een scherpe prijs. U kunt uw bestelling direct online doorgeven en deze wordt binnen enkele werkdagen geleverd. Het bedrijf levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten.