Munda Marketing
Image default
Vakantie

Beste stranden om te bezoeken in Costa Smeralda

De Costa Smeralda is een van de meest beroemde plekken van heel Sardinië. Daarnaast is deze plek bekend vanwege de geweldige toeristische attracties in de vorm van geweldige stranden en culturele evenementen. Als je van plan bent om een trip te boeken naar Costa Smeralda dan wil je vast weten welke stranden het best zijn. Laat ons je hierbij helpen.

Dit zijn de 5 beste stranden van Costa Smeralda

Spiaggia del Principe

Spiaggia del Principe betekent letterlijk ‘Prins strand’. Deze naam komt van de voorliefde van Karim Agha Khan voor dit gebied. Het is een heel net en wild strand met fijn wit mediterraan zand. De kleur van het water kan allen beschreven worden als rijk donker turquoise. Het uiterlijk van dit strand wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van grote granieten rotsen.

Rena Bianca, Portisco

De Rene Bianca is een ander beroemd strand aan de Costa Smeralda, dat het meest bekend staat vanwege het zeer fijne en rijke witte zand dat er op het strand te vinden is. Een van de beste delen van dit strand is het adembenemende uitzicht op de Golf van Cugnana, een van de mooiste plekken die je op Sardinië kunt vinden. Het strand heeft ook een zeer indrukwekkende parkeerplaats en daarnaast verschillende andere attracties die je kunt bezoeken.

Piccolo Pevero

Piccolo Pavero betekent ‘Kleine Pavero’ en is gelegen in de nabijheid van Grande Pavero (dichtbij het centrum van de Golf van Pavero). Je vindt er prachtig wit zand en een natuurlijke omgeving die gekenmerkt wordt door veel wilde vegetatie. Het is een van de meest mooie stranden voor de liefhebben van de meer natuurlijke stranden.

Liscia Ruja

Liscia Ruja is het grootste strand van de hele Costa Smeralda, met een lengte van meer dan 500 meter. Het is een van de meest indrukwekkende stranden in het hele gebied vanwege het fijne witte zand met een lichtroze tint. De ligging van het strand is ook behoorlijk bijzonder, het kan alleen bereikt worden door een aantal kilometer te rijden.

Romazzino

Rommazzino is een strand dat aan alle kanten omgeven is door dichte begroeiing en dat zichzelf uitstrekt tot aan de kust van Sardinië. Het is een bijzonder zandstrand waarvan het water een zeer smaragdgroene kleur heeft. Het is ook een heel gemakkelijk toegankelijk strand, waardoor het een van de handigste stranden is om heen te gaan tijdens je vakantie aan de Costa Smeralda.

Autoverhuur in Costa Smerlda

Als je een goedkope autoverhuur in Costa Smeralda wilt, zul je heel blij zijn om te weten dat je in de omgeving veel concurrerende autoverhuurbedrijven vindt, vergelijk de prijzen hier: https://www.autoitaly.nl/nl-luchthaven-olbia-costa-smeralda/. Zeker de lokale verhuurbedrijven concurreren erg met elkaar. Het huren van een goede auto in Costa Smeralda start al bij $18.

Je kunt jouw auto ophalen op de luchthaven Olbia Costa Smeralda. Vlakbij de luchthaven bevinden zich andere autoverhuurbedrijven, zoals Enterprise, Hertz, Rhodium, National, Budget, Surprice, Firefly, Sixt, Alamo, Dollar, Europcar, Thrifty, Payless, Green Motion, Goldcar, Avis, Flizzr, Keddy By Europcar, Global Rent a Car,  InterRent etc.

Over het algemeen zie je dat er veel schitterende stranden zijn om te bezoeken aan de Costa Smeralda. Daarnaast is de lokale autoverhuur is zeer betaalbaar.

https://www.autoitaly.nl/