Munda Marketing
Image default
Bedrijven

Een counter display wat is dat?

Als winkelier wil je soms de aandacht kunnen trekken voor een bepaald product, maar hoe kan je dit het beste doen? Door goed gebruik te maken van een counter display kan je bepaalde producten extra aandacht geven door ze bij de kassa te presenteren. Deze display kan je erg aanlokkelijk en mooi maken. Je doel is uiteraard meer verkopen te verwezenlijken door gebruik te maken van deze displays. We gaan je hieronder wat meer vertellen over de handigheid van deze displays en hoe je deze goed inzet. Lees hieronder dus snel verder!

Hoe komt de counter display uit te zien?

Deze counter displays moeten er boven alles uitnodigend en aantrekkelijk uitzien. Dat is ook logisch natuurlijk want je wilt extra aandacht geven aan een product. Deze displays zijn vaak niet al te groot en moeten vaak op ooghoogte vallen. Hier gaan vaak klein producten in, zoals usb’s, snoep, batterijen, kettingen of ringen. Dit zijn vaak dingen die klein zijn en niet snel opvallen, maar door een counter display goed in te zetten kan je impuls aankopen realiseren.

Een eigen design

Je kan deze displays tegenwoordig ook volledig zelf laten designen en personaliseren. Je kan bijvoorbeeld de grote en kleur kiezen. Je kan ook de vorm, tekst en logo laten bedrukken op deze displays. Deze displays zijn vaak van stevig materiaal gemaakt en zijn vaak makkelijk op te bergen en te bewerken. Je kan zo creatief ermee aan de slag als je wilt en zo een uniek design maken voor jou winkel!

https://endlessbranding.com/counter-display/