Munda Marketing
Image default
Bedrijven

De taatsdeur is een tof element in je woning

Met de grote taatsdeur geef jij je interieur een enorme boost! Ga jij ook voor die nieuwe industriële look die nu weer helemaal terug komt? Of hou jij liever jouw inrichting, maar wil je daar een tof element aan toevoegen? De taatsdeur is voor alle soorten en maten van inrichtingen geschikt en heeft een toevoeging aan iedere ruimte. Het is natuurlijk wel een kwestie van smaak, maar zodra je ziet wat alle mogelijkheden zijn met betrekking toto het plaatsen van een taatsdeur ben je waarschijnlijk niet meer tegen  te houden om er ook een te  gaan bestellen. De taatsdeur is een deur die draait om de verticale as, maar je kunt dit helemaal zelf bepalen hoe je dat ingesteld wil hebben.

 

Plaatsen van de deur

Het plaatsen van de taatsdeur gebeurt op een speciale manier. Inde grond en in het plafond wordt er een schroef gemaakt en daar wordt de taatsdeur dan vervolgens ingehangen. Op deze manier wordt er een mechanisme aangelegd, waardoor de taatsdeur te draaien is. Je kunt het laten installeren als een draaideur, zodat de deur 360 graden om de eigen as kan draaien, maar wil je dit lieer niet of heb je hier geen ruimte voor kan je ook kiezen voor een kleinere draaicirkel.

 

Een deur van staal

Het is een stalen deur en daarom moet je goed kijken waar de mogelijkheden van de taatsdeur met betrekking toto je interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stalen deur wanneer je een industriële inrichting hebt, maar ook met een landelijke deur is dit materiaal goed in te passen Wanneer je een antiek interieur hebt denk je misschien niet direct aan staal, maar ook in dat soort interieurs is dit  goed te passen. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een andere handgreep. Ook een ander soort glas kan je kiezen om zo te  bepalen of je wil dat dit geheel transparant is.