Munda Marketing
Image default
Telefonie

Welk telefoonhoesje moet je kiezen?

Je hebt een nieuwe telefoon, maar je weet niet wat voor soort hoesje je moet halen. Je wilt een mooi hoesje, maar wilt ook dat dit hoesje tegen een stootje kan. Waar ga je kijken? Waar let je op en wat zijn je vereisten? In deze blog gaan we soorten telefoonhoesjes vergelijken en vertellen welk telefoonhoesje het beste bij jou past.

Wat vind je het belangrijkst?

Bij het kiezen van een passend telefoonhoesje is het belangrijk om te weten wat voor soort persoon jij bent en hoe jij met jouw telefoon om gaat. Dit is namelijk een belangrijk element bij het kiezen van het ideale telefoonhoesje. Daarnaast is het belangrijk dat het telefoonhoesje past bij je dagelijkse gebruik. Wanneer er tijdens je werk een kans bestaat dat er schade wordt opgelopen aan je telefoon, kan je beter kiezen voor een telefoonhoesje met genoeg bescherming en schokdemping. Het enige nadeel van deze soort hoesjes is dat je er rekening mee moet houden dat je hoesje simpel blijft en genoegen moet nemen met minder op het gebied van design. Echter, krijg je hier wel een betere bescherming voor terug. Houd dus rekening met je werkzaamheden bij het kiezen van een nieuw telefoonhoesje.

Siliconenhoesjes

Als eerste bespreken we de siliconenhoesjes. Deze hoesjes bieden relatief weinig bescherming en zijn vooral bedoelt als modeaccessoire voor je telefoon. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en eventueel met verschillende soorten patronen. Denk aan patronen van dieren, bekende figuren of dagelijkse voorwerpen.

Hardcase hoesjes

Hardcase hoesjes zijn hoesjes die gemaakt zijn van een iets steviger materiaal dan siliconenhoesjes. Deze hoesjes bieden een lichte bescherming tegen val en stoot schade aan de achterkant van de telefoon en zorgen hierdoor voor bescherming van je telefoon.

Lerenhoesjes

Leren telefoonhoesjes stralen luxe uit maar zijn daarnaast ook goed voor bescherming van je telefoon. Het leer zorgt namelijk voor enige shockdemping. Houd er wel rekening mee dat deze hoesjes net zoals de hardcase hoesjes alleen lichte bescherming bieden en daardoor nog steeds schade kunnen veroorzaken aan je telefoon wanneer je deze laat vallen.

Kunstlerenhoesjes

Telefoonhoesjes van kunstleer zijn een optie wanneer je een goedkoop telefoonhoesje wilt hebben, maar wel opzoek bent naar een luxere uitstraling. Deze hoesjes bieden net als leren hoesjes lichte bescherming tegen val en stoot schade, maar zijn wel een stuk goedkoper.

Aluminiumhoesjes

Laat je wel eens je telefoon vallen of wil je zekerheid dat je geen schade krijgt aan je nieuwe telefoontoestel? Dan zijn aluminium hoesjes de perfecte oplossing. Deze hoesjes zorgen voor schokdemping bij het laten vallen van je telefoon en de bescherming van beide kanten van je telefoon.https://webdesign-websolutions.nl/een-smartphone-hoesje-dat-bij-jou-past/

https://webdesign-websolutions.nl/een-smartphone-hoesje-dat-bij-jou-past/