Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

Financieel (belasting) controller

Financieel (belasting) controller

Over functie

Als financieel directeur werk je bij ENGIE Nederland Holding en maak je deel uit van het Financial Control Team. Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding van vennootschapsbelasting binnen de Nederlandse financiële eenheid en bent verantwoordelijk voor het formuleren, optimaliseren en bewaken van verrekenprijsbeleid. Je werkt op het snijvlak van zaken, financiën en belastingen. Dit zijn uw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden; u bent verantwoordelijk voor de boekhouding van vennootschapsbelasting in een complexe financiële afdeling (verdeeld in meerdere bedrijfsafdelingen), en voert interne en externe rapporten uit op basis van IFRS, en ondersteunt de financieel controleur om maandelijks af te rekenen.

Dit omvat het bepalen van de uitgestelde belastingstatus en de effectieve belastingdruk; u bent verantwoordelijk voor de interne rapportage van ENGIE Energie Holding; het spelen van een leidende rol in belastingvoorspelling; het werken met diensten op het gebied van belasting, financiën en financiële uitwisseling om belastingadministratie te optimaliseren en waar mogelijk te automatiseren Werkwijze. U bent verantwoordelijk voor (in overleg met belastingheffing) het opslaan en onderhouden van de nieuwste verrekenprijsdocumenten voor elke entiteit / business unit. Door de nieuwe transactie kunt u de zakelijke achtergrond en de economische realiteit begrijpen en advies geven aan het bedrijf. Hiervoor moet je intensief samenwerken met andere transfer pricing-experts, fiscalisten in binnen- en buitenland en andere experts.

Wat neem je me?

Je hebt een bachelor- of masterdiploma in financiën behaald; je hebt praktische ervaring met tax accounting in een complexe omgeving; je staat effectief onder druk binnen een strakke deadline; je voelt je thuis in een internationale omgeving. Je kunt zelfstandig, daadkrachtig, daadkrachtig en begrijpend een deskundige rol spelen in het bedrijfsleven, met uitstekende Nederlandse en Engelse luister-, spreek-, lees- en schrijfvaardigheid. Frans spreken is een pre

Wat bieden wij aan

Naast focus op persoonlijke groei, bieden we ook goede salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekering en kortingen voor werknemers op uitstapjes en productaankopen. Wist je dat als je fulltime werkt, je elk jaar minimaal een paar dagen vrij hebt? Op deze manier kunt u uw werk en privéleven beter in balans brengen. Je werkt in onze kantoren in Zwolle en Bunnik. Bijbaan is mogelijk.

Bedrijfsinformatie

ENGIE Energie Nederland Holding BV maakt deel uit van de beursgenoteerde ENGIE Group. ENGIE is actief in landen met werknemers wereldwijd. Als geheel is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. ENGIE in Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen bieden we klanten energie- en technologieoplossingen. Van BB en BC, tot kleine klanten, tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. ENGIE Energie levert energiediensten aan particulieren en grote bedrijven en streeft door het leveren van duurzame energie naar het minimaliseren van klimaatverandering, het voorzien in voorzieningszekerheid en het zorgen voor een verantwoord gebruik van beschikbare middelen om de uitdagingen van energietransitie aan te gaan. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en biogas.

Vacatures per categorie In België Vacatures

 

https://www.vindazo.nl/keywords/financial-controller.html