Munda Marketing
Image default
Mode en Kleding

Zo moet jij je bh absoluut niet dragen

Zo moet jij je bh absoluut niet dragen

Veel vrouwen doen wanneer ze thuiskomen direct hun bh uit. Toch is dit geen goed teken. Want wanneer blijkt dat jij je bh dus het liefst direct uit doen wanneer dit mogelijk is, betekent dit vaak dat je een bh draagt die niet de juiste maat heeft of niet goed is afgesteld. Het geheim van een goed bh is namelijk, dat deze absoluut niet vervelend mag aanvoelen en je eigenlijk gedurende de dag het gevoel moet hebben alsof je hem helemaal niet draagt. Omdat het best vaak voorkomt dat een bh niet helemaal prettig zit, hebben we een aantal tips voor je hoe jij je bh dus absoluut niet moet dragen en ook teven hoe je dit zelf gemakkelijk kunt oplossen.

De juiste maat

Je kunt nog zo’n dure bh hebben aangeschaft, maar wanneer je een sport bh met vulling draagt die veel te groot is, zal het geen effect hebben op wat de werking daadwerkelijk zou moeten zijn. Maar hoe kun je nu zien of je bh te groot is? Eén van de signalen dat je een bh draagt die te groot is, is doordat de cups niet strak zijn. Niet zo gek, want ze kunnen natuurlijk niet volledig worden gevuld. Dit zorgt ervoor dat ze gaan rimpelen, waardoor je dit met een strak shirt terugziet vanaf de buitenkant, niet zo heel chique dus.

De beugel

Een bh met beugel zorgt ervoor dat de vorm van de cup mooi rond blijft. Het maakt dan niet uit of je kiest voor een bh met voorsluiting of een bh met achtersluiting. Het doel van de beugel is dat de borsten worden gescheiden. Wanneer dit niet gebeurt en je het gevoel hebt dat de beugel op je borsten rust, dan is dit een teken dat de maat van je bh niet goed is. Vaak is dit een teken dat je een te kleine bh draagt, wat ontzettend zonde is. De beugel moet er juist voor zorgen dat je borsten hier extra op kunnen steunen. Wanneer dit dus niet gebeurt, is de volledige werking van de bh met beugel dus zinloos.

Tot slot

Een bh die niet fijn zit, wil je uiteraard zo snel mogelijk uit doen. Toch is het belangrijk, dat wanneer je hier last van hebt eens langs een lingeriezaak te gaan. Hier kunnen ze je namelijk exact vertellen welke bh voor jou het meest geschikt is en hoef je niet bang te zijn dat je een bh draagt die niet fijn zit.