Munda Marketing
Image default
Bedrijven

Visual work instructions bij EZ Factory

Het ondersteunen van industriële medewerkers is het speerpunt van EZ Factory. Zij gebruiken moderne, digitale handvaten fabrieksmedewerkers te ondersteunen. Het verwerven van inzicht in werkprocessen is waar zij zich voornamelijk op richten. Bij EZ Factory zijn wij ervan overtuigd dat zo’n app voornamelijk voor de medewerkers, oftewel de operators, moet zijn.

Managers hoog in het vaandel

 EZ Factory richt zich voornamelijk op wat managers van een team en CEO’s van bedrijven met hun apps kunnen doen. Het analyseren van ploegendiensten is dus vooral gericht op het verkrijgen van inzicht in de productiviteit van de medewerkers in de app. Ditzelfde geldt voor de gegevens omtrent proces data. Tot slot bieden de apps van  EZ Factory de mogelijkheid om teams te mobiliseren. Er zitten elementen in de apps van EZ Factory die ervoor zorgen dat operators makkelijk hun werk kunnen doen. 

Verschil tussen EZ Factory en concurrenten

EZ Factory vindt het belangrijk om te weten wat er op de werkvloer gebeurt en hoe wij hierop in kunnen spelen. Samen met onze operators hebben wij daarom apps ontwikkeld die de productie verbeteren én vereenvoudigen. Dit maakt de producten die wij maken uniek. Om uw klanten te kunnen garanderen dat hun producten van topkwaliteit zijn, is het belangrijk om de basisconditie van uw product-omgeving continu te handhaven. Onze EZ-GO app creëert visuele en digitale kerntaken en maak mobiele inspectie gemakkelijk op kritische plekken. Vanwege onze samenwerkingen met operators die echt op de werkvloer staan, weten wij precies waar extra aandacht aan geschonken moet worden. Hierdoor halen uw operators het meeste uit hun tijd, werk en onze applicatie.

EZ Factory wil u voorzien van intuïtieve en gebruiksvriendelijke apps. Het is niet meer nodig om mappen vol visual work instructions, checklijsten, onderhoudstaken en digital audits in huis te hebben. Vrijwel alle papieren formulieren in uw werkomgeving kunnen door de EZ-GO app vervangen worden. U creëert hiermee niet alleen een meer hygiënische en veiligere werkomgeving, maar u werkt ook aan het verlichten van de werkzaamheden van de operators op de werkvloer. Dit resulteert uiteindelijk in een papierloze fabriek. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons contactformulier in te vullen. Meteen een Demo aanvragen? Ook dat kan! 

 

https://ezfactory.nl/en/visual-work-instructions/

Gerelateerde artikelen

Brand op de werkvloer

Een eigen huis en een veranda in de tuin

Presenteer nog professioneler op deze manier