Munda Marketing
Image default
Hobby en vrije tijd

Een wetsteen mes kopen

Het kopen van een wetsteen mes is een gemakkelijke manier om messen te slijpen. U kunt een verscheidenheid aan opties vinden tegen verschillende prijzen. U moet echter wel het type slijpsteen kiezen dat het beste bij u past. Wetstenen zijn meestal dubbelzijdig. De ene zijde heeft een grove korrel van 1000 korrels en de andere zijde een fijnere korrel van 6000 korrels. Je kunt de grove kant gebruiken om een rand terug te krijgen en de fijne kant om deze te verfijnen.
Work Sharp Benchtop Whetstone mes

De Work Sharp Benchtop Whetstone is een tweekorrelige waterslijpsteen met een hoekgeleider. Deze premium aluminium oxide slijpsteen zorgt voor een scherpe rand en een snelle snede. Hij is ook hoekgestuurd en produceert een slijpmelk tijdens het slijpen. Wie messen heeft die vaak moeten worden geslepen, zal de veelzijdigheid waarderen. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en slijpt messen snel en efficiënt.

Het tweekorrelige watersteensysteem en het hoekgeleide ontwerp zorgen voor een stabiel slijpoppervlak voor messen en andere gereedschappen met fijne randen. Hij is eenvoudig in gebruik en vereist weinig schoonmaakwerk. Door het ontwerp kan hij gemakkelijk worden opgeborgen. Er wordt ook een messenhouder meegeleverd die de steen uit de weg houdt. De Benchtop Whetstone wordt geleverd met een slijphulp en een houder voor de steen.
Oorlogsas

De As van Oorlog is een optionele vaardigheid die op wapens wordt toegepast. Ze kunnen worden verkregen van NPC’s of door het laten vallen van bepaalde vijanden. Ze kunnen ook worden verkregen door eindbazen en Teardrop Scarabs te doden. Ze moeten worden gebruikt met het Ashes of War Whetstone Knife. Als je eenmaal het Whetstone Knife hebt, kun je de As of War-vaardigheid op je wapens toepassen.

Het Whetstone Knife is een uniek wapen dat kan worden betoverd met As of War. Je kunt ze vinden in bepaalde kisten en eindbazen. Deze as kan worden gebruikt om het wapen te verbeteren of om vaardigheden voor pareren en afbuigen toe te voegen. Je kunt ze ook gebruiken voor andere wapens, zoals schilden en zwaarden. Het Whetstone-mes is een van de meest veelzijdige wapens in World of Warcraft.
Een wetsteen mes gebruiken

Een wetsteen mes is een gereedschap dat wordt gebruikt om een mes te slijpen. Om een wetsteen te gebruiken, moet je de mespunt met twee vingers vasthouden en dan de hiel op de linkerbenedenhoek van de wetsteen plaatsen. Sleep vervolgens de mespunt over de wetsteen met een stevige en gelijkmatige druk. Herhaal dit proces aan de andere kant van het mes.

Het gebruik van een wetsteen mes kan een snel proces zijn, en het zal een scherp mes maken. Maar er zijn enkele belangrijke tips die u moet weten voordat u begint. Allereerst moet je weten hoe je de braam vormt, dat is de strook metaal die ontstaat na het wegslijpen van materiaal aan de ene kant van het lemmet. De andere kant zal de braam zijn. Je moet ervoor zorgen dat je het blad over de slijpsteen haalt in een hoek van 15 tot 20 graden. Herhaal dit proces totdat je een braam in het lemmet ziet.
Slijpstenen vs. stalen messen

Wetstenen worden gebruikt om randen te slijpen, maar niet om nieuwe randen te slijpen. Voor het slijpen is een wetsteen met grovere korrel het beste, idealiter 400 tot 1000 korrel. Als u echter een beschadigd mes moet repareren, kunt u het beste een wetsteen met een lagere korrel gebruiken. Gehard staal van kwaliteitsstaven is agressiever dan de wetsteen en werkt als een vijl om metaal van zachte messen te verwijderen.

Bij het slijpen van messen worden de slijpmiddelen die worden gebruikt om de snede te bereiken “slijpmiddelen” genoemd. De slijpmiddelen die worden gebruikt om messen te slijpen zijn schuurpapier, wetstenen en diamantvijlen. Deze gereedschappen kunnen worden gebruikt om messen te honen, maar ook om te snijden en te polijsten. De prijs van een mes hangt voor een groot deel af van het staal waarvan het gemaakt is.
Een wetsteen mes kopen

Met de aanschaf van een wetsteenmes beschikt u over een duurzaam slijpgereedschap voor uw keuken. U zult willen investeren in een kwaliteitsproduct en er goed voor willen zorgen. Als je er nog geen hebt, kun je je aanmelden voor SHOP’s e-maillijst om updates over nieuwe producten en aanbiedingen te ontvangen. Whetstones zijn niet goedkoop, maar ze kunnen het verschil maken tussen scherpe en botte messen.

Als je een beginner bent of je eigen messen wilt slijpen, moet je een set van hoge kwaliteit aanschaffen. Een dubbelzijdige messenslijper van hoge kwaliteit met een korrel 1000×6000 brengt uw mes weer in bijna nieuwstaat. Deze slijpers zijn echter niet altijd geschikt voor kleine messen, dus controleer de specificaties zorgvuldig voordat u tot aanschaf overgaat. Een goede wetsteen messenslijper moet ook worden geleverd met een hoekgeleider.