Munda Marketing
Image default
Management

Business with small capital

Je vraagt je misschien af: hoe begin je een bedrijf met weinig tot geen kapitaal? En, heb je al een bedrijfsidee in gedachten? Dus, je bent op zoek naar kleine zakelijke ideeën waar je niet veel vooraf geld voor nodig hebt. Vandaag geef ik je 3 bedrijven die je kunt starten met weinig kapitaal. Veel plezier!

 

#1 Dropshipment

Je hebt niet veel kapitaal nodig om je eigen dropshipping bedrijf te beginnen. Ken je IKEA? Ja, waarschijnlijk het meest verkochte bedrijf als het gaat om meubels. Weet je dat ze in hun beginfase een eenvoudige Drop Shipping bedrijf waren? Laat me uitleggen: een Drop Shipping bedrijf is een bepaalde die producten verkoopt zonder fysiek bezit van hen. Vandaag, met het Internet, is het mogelijk om dit exacte proces te doen op een snellere manier, dat is E-Commerce.

 

Dropshipping is een zeer populaire manier om een bedrijf te starten met weinig tot geen kapitaal. Dropshipping is wanneer u goederen verkoopt voor een ander bedrijf tegen een markup, maar niet daadwerkelijk hebben de goederen in uw bezit. Wanneer de klant het product koopt, koopt hij van u en koopt u rechtstreeks van de leverancier. De leverancier verzendt de goederen dan rechtstreeks naar uw klanten.

 

Het is een van de meest effectieve website-ideeën waarmee u geld kunt verdienen. Er zijn tal van opties beschikbaar, maar mijn persoonlijk advies zou zijn: gebruik Shopify en Oberlo. Dit is echt een no-brainer. Met Shopify maakt u een E-Commerce winkel die producten verkoopt van Chinese leveranciers (Aliexpress bijvoorbeeld), en Oberlo automatiseert gewoon het hele proces wanneer een klant op de bestelknop klikt.

 

Als je echt gepassioneerd bent over dit soort zaken met weinig kapitaal, moet je een kwaliteitsvolle beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten, aangezien je voortdurend met 3 of 4 entiteiten te maken hebt, en in het geval er iets misloopt, zullen jij en je klanten gedekt zijn.

#2 Evenementenbureau / Party Planner

Als je een evenementenplanningsbedrijf hebt, ben je verantwoordelijk voor het plannen van evenementen voor verschillende klanten. Dat is een geweldig bedrijfsidee met weinig kapitaal.

 

Heb je ervaring met het organiseren van kleine evenementen met je vrienden? Dan kan het een geweldig bedrijfsidee zijn om grotere evenementen te organiseren in ruil voor geld. Als je voor deze zakelijke mogelijkheid kiest, moet je rekening houden met je bedrijfsplan. Er zijn veel elementen die je in een businessplan moet opnemen. Maak je geen zorgen, we kwamen met dit gratis business plan sjabloon dat u gemakkelijk kunt volgen.

 

Veel mensen die online een nieuw bedrijf willen starten, hebben eigenlijk een grote creatieve geest. Dus waarom zou je dit niet in een professionele omgeving plaatsen? Als je graag feestjes, evenementen (van elke vorm, toon en op elke locatie) organiseert, wat je nodig hebt is een eenvoudige website (als je niet weet hoe dat moet, kun je een eenvoudige Facebook-pagina maken!) en een of andere vorm van contact, zoals een e-mailaccount.

Dus, als je een Facebook account hebt (ik weet zeker dat je er een hebt en niet hebt meegedaan aan dit #deletefacebook gedoe) en je maakt een Facebook pagina aan, dan is dit letterlijk een bedrijf dat je kunt starten met 0 kapitaal. Dit is een opwindende kans voor mensen die willen werken in een gezellige omgeving, en nogmaals het is een thuis-gebaseerde rol. Als je, in het bijzonder, iemand bent die plaatsen, clubs, en leuke sites kent, dan is dit 100% jouw keuze.

Evenement organisatie party planning MacBook Pro

#3 Udemy

Het lanceren van je eigen cursus op Udemy is een van die kleine zakelijke ideeën die je bijna direct kunt lanceren. Het lanceren van je eigen cursus op Udemy is een van de beste manieren om online geld te verdienen via passief inkomen. Succesvolle docenten op Udemy verdienen ergens tussen de $10.000 en $50.0000+ per maand aan passief inkomen door hun kennis te delen met de wereld via video tutorials! Klinkt geweldig? Laten we er eens induiken.

 

Udemy is een online leerplatform waar docenten cursussen kunnen maken over onderwerpen variërend van yoga tot game-ontwikkeling en hun kennis kunnen delen met mensen over de hele wereld. Ben je een grafisch ontwerper, een codeerexpert of gewoon ergens heel goed in? Geef dan online les in grafisch ontwerp of wat je ook doet! Er is een lage investering en een potentieel voor hoge winsten. Udemy is een geweldige website waar je je kunt aanmelden om leraar te worden en je persoonlijke cursus te maken. Je hebt geen bijzondere videobewerkingsvaardigheden nodig, aangezien veel van de best verkochte cursussen eenvoudige video-opnames zijn die met smartphones zijn gemaakt. Udemy is de laatste tijd echt iets immens geworden, en het niveau heeft zeer hoge standaarden bereikt, dus overweeg het alleen als je ervaren bent in het vakgebied van je keuze. Als je dat bent, begin dan met het maken van een cursus, dien deze in op Udemy en hier heb je een bedrijf gestart met zeer weinig kapitaal.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/